ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Φορτισμένο «αντίο» από Αγοραστό – Κολυνδρίνη – «Αποχωρούμε με το κεφάλι ψηλά» (video)

Κλίμα συγκίνησης επικράτησε σήμερα στην Περιφερειακή Ενότητας Μαγνησίας, στην τελευταία παρουσία του απερχόμενου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, ο οποίος παρουσίασε μαζί με την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη τις δράσεις στον τομέα του τουρισμού.

Κλείνοντας τη συνέντευξη Τύπου, η κ. Κολυνδρίνη δήλωσε συναισθηματικά φορτισμένη μετά τη συμπλήρωση 13 ετών στη συγκεκριμένη θέση και ευχαρίστησε δημόσια τον Κ. Αγοραστό που την εμπιστεύθηκε, όπως και τους πολίτες του Βόλου. «Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα», είπε η Δωροθέα Κολυνδρίνη και πρόσθεσε: «Αποχωρούμε με το κεφάλι ψηλά γιατί παραδίδουμε τη Μαγνησία και τη Θεσσαλία διαφορετική. Και κοιμόμαστε σε πολύ μαλακό μαξιλάρι το βράδυ γιατί τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας. Δουλέψαμε έντιμα και πολύ-πολύ σκληρά».

Από την πλευρά του ο Κ. Αγοραστός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς όλους τους Θεσσαλούς, τονίζοντας ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του προσπάθησαν να την επιστρέψουν στο πολλαπλάσιο, μέσα από την υλοποίηση έργων στα οποία ακουμπούν οι επιθυμίες όλων των ανθρώπων. «Διεκδικήσαμε επάνω από 7,5 εκατ. ευρώ με υπερκομματικό πατριωτισμό», δήλωσε ο κ. Αγοραστός.

Πηγή: gegonota.news

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button