ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Φαινόμενο Αγγελάκης: Αντιμετώπισε τον ΟΦΗ φέτος με Κ17, Κ19 και ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης!

Ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης που αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του Αστέρα Τρίπολης, έκανε απέναντι στον ΟΦΗ ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Super League σε ηλικία 16 ετών, 8 μηνών και 20 ημερών, σπάζοντας το ρεκόρ του Τάσου Μπακασέτα ως ο νεότερος ποδοσφαιριστής που έπαιξε με την φανέλα του Αστέρα σε επαγγελματική κατηγορία!

Πρόκειται βέβαια για ένα ποδοσφαιρικό φαινόμενο ενώ φέτος αντιμετώπισε τον ΟΦΗ τόσο με την φανέλα της Κ17 του Αστέρα, όσο και με την Κ19. Μάλιστα με την Κ17 έβαλε πέντε γκολ απέναντι στον ΟΦΗ!

Σημείωσε και τα δύο γκολ στο 2-0 που έγινε στην Τρίπολη ενώ στο ΒΑΚ σημείωσε χατ-τρικ στο νικηφόρο 2-4 της ομάδας του. Στο παιχνίδι της Κ19 στο ΒΑΚ ο ΟΦΗ είχε επικρατήσει με 3-1, με τον Αγγελάκη να αγωνίζεται στην βασική σύνθεση και να ξεχωρίζει με την αγωνιστική του παρουσία, καθώς έχει τρομερή σωματοδομή για την ηλικία του και ύψος 1,95μ.

Ο Αγγελάκης αποκτήθηκε πριν 1,5 χρόνο από την Δήμητρα Τρικάλων και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης στις 10 Απριλίου, κάνοντας λίγες ημέρες μετά το ντεμπούτο του στην SL1 απέναντι στον ΟΦΗ.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button