ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Υπόθεση Όλιβερ στην Αράχωβα: Είστε ΨΕΥΤΕΣ!! (vid)

“Τι έχει να μας πει τώρα η εκπρόσωπος τύπου, που με στόμφο έκανε δηλώσεις περί συμμορίας σκύλων που βίασε τον Όλιβερ?”

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του Όλιβερ που βρέθηκε νεκρός με φρικτό τρόπο, καθώς η δικηγόρος του ιδιοκτήτη του χάσκι προσκόμισε στην αστυνομία φωτογραφίες που δείχνουν τον σκύλο κοντά σε έναν άντρα.

Πιο συγκεκριμένα κάμερα καταστήματος κατέγραψε τις κινήσεις ενός άντρα που βρίσκεται σε απόσταση πέντε μέτρων από τον Όλιβερ.

Ο άγνωστος άνδρας φοράει κουκούλα, έχει περασμένη φωτογραφική μηχανή στον λαιμό του και φαίνεται να κρατάει ομπρέλα ενώ δεν βρέχει.

Στο επίμαχο καρέ ο Όλιβερ φαίνεται επίσης να πηγαίνει προς τον συγκεκριμένο άνθρωπο χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρο αν τον ακολουθεί.

Το συγκεκριμένο βίντεο και η σχετική φωτογραφία είναι τραβηγμένη τα ξημερώματα της 26ης Νοεμβρίου, και κατατέθηκε χθες στο κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και ενημερώθηκε ταυτόχρονα ο κηδεμόνας του Όλιβερ.

Τα νέα στοιχεία σχολίασε η Μάρθα Πουλτίδου – επικεφαλής Πανελλήνιας ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, σε ανάρτησή της στο Facebook, αφήνοντας αιχμές για την αστυνομία που χειρίζεται την υπόθεση.

Η ίδια διευκρινίζει ότι «το υλικό αυτό είναι στα χέρια μου πολλές μέρες και σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζουμε ότι αυτός είναι ο ένοχος».

Η ανάρτηση της Μάρθας Πουλτίδου

«Προσπάθησε η ΕΛ.ΑΣ επί μέρες να μας πείσει, πως δεν υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό, που να δείχνει τον Όλιβερ με κάποιον άνθρωπο, πάρα μόνο με ζώα!!
Τι έχει να μας πει τώρα η εκπρόσωπος τύπου, που με στόμφο έκανε δηλώσεις περί συμμορίας σκύλων που βίασε τον Όλιβερ?

Είστε ΨΕΥΤΕΣ!!

Υ.Γ Το υλικό αυτό είναι στα χέρια μου πολλές μέρες και σε καμμιά περίπτωση δεν υποστηρίζουμε ότι αυτός είναι ο ένοχος».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button