ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Τρομερή βραδιά στο Champions League, στους «4» Παρί  Σ.Ζ. και Ντόρτμουντ

Δύο επικά παιχνίδια επεφύλαξε το βράδυ της Τρίτης στο Champions League, με την Παρί Σεν Ζερμέν και την Ντόρτμουντ να παίρνουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης και μάλιστα μέσα από αυτό το ζευγάρι θα προκύψει η μία ομάδα του τελικού.

H Παρί παρότι προερχόταν από ήττα με 2-3 από την Μπαρτσελόνα στο πρώτο παιχνίδι, παρότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με 1-0 στη Βαρκελώνη, έβαλε στη συνέχεια τέσσερα γκολ και έφτασε σε μια θριαμβευτική πρόκριση. Ο Ραφίνια έκανε το 1-0 στο 12’ αλλά η αποβολή του Αραούχο στο 29’ έπαιξε καθοριστικό ρόλο και το ματς έγειρε προς την πλευρά των Γάλλων. Ο Ντεμπελέ ισοφάρισε στο 40’ και από εκεί και πέρα ο Βιτίνια έκανε στο 54’ το 1-2 για να καθαρίσει την πρόκριση ο Εμπαπέ με πέναλτι στο 61’ και το τέταρτο γκολ στο 89’.

Απίθανα πράγματα έγιναν στο Ντόρτμουντ, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να πηγαίνει να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-1 από το πρώτο παιχνίδι. Η Ντόρτμουντ προηγήθηκε 2-0 με Mπραντ στο 34’ και Μάατσεν στο 39′ και πήρε σκορ πρόκρισης στο α’ ημίχρονο. Η Ατλέτικο μπήκε αποφασιστικά στο β’ ημίχρονο, ισοφάρισε 2-2 με Χούμελς (αυτ) και Κορέα και σε εκείνο το σημείο η πρόκριση ήταν στα δικά της χέρια. Όμως ο Φούλκρουγκ (71′) και ο Σάμπιτζερ (74′) διαμόρφωσαν το 4-2 και έστειλαν τους Βεστφαλούς στα ημιτελικά μετά από 11 χρόνια!

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button