ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Τρεις συλλήψεις σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο για κατοχή κάνναβης

Δύο άτομα στο Ηράκλειο και ένα στο Ρέθυμνο φόρεσαν χειροπέδες καθώς μετά από έλεγχο βρέθηκε να έχουν στην κατοχή τους ποσότητες κάνναβης

Τρία άτομα έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο, καθώς μετά από έλεγχο που τους έγινε βρέθηκε να έχουν στην κατοχή τους ποσότητες κάνναβης.

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά το πρώτο περιστατικό, συνελήφθησαν χθες (20.01.2024) το βράδυ, σε περιοχή του δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι ημεδαποί, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή τους 15,7 γραμμάρια κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

Στο Ρέθυμνο

Σε ό,τι αφορά τη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες (20.01.2024) το βράδυ, σε περιοχή του δήμου Ρεθύμνου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποίησαν έρευνα στον αλλοδαπό και βρήκαν στην κατοχή του 59,3 γραμμάρια κάνναβης, τα οποία κατάσχεσαν. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ρεθύμνου.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button