ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά χθες στη Θεσσαλία – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Συνελήφθη, χθες Τετάρτη το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, ένας Έλληνας, διότι κατελήφθη να επιβαίνει σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και σε γενόμενο έλεγχο, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πακέτο τσιγάρων που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 4,2 γραμμαρίων.

Συνελήφθη, χθες Τετάρτη το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Τρικάλων, ένας Έλληνας, διότι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία χάρτινη συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη αποξηραμένη, βάρους 2 γραμμαρίων, καθώς και 2 κροτίδες.

Συνελήφθη, χθες Τετάρτη το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρδίτσας, ένας Έλληνας, διότι, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 1,4 γραμμαρίων, 4 ναρκωτικά δισκία, 1 ζυγαριά ακριβείας, 1 τρίφτης περιέχων μικροποσότητα μείγματος κάνναβης και καπνού και 1 κινητό τηλέφωνο.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button