ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Τρία περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας χθες – Δύο στα Χανιά, ένα στα Μάλια: Βρισιές, ξυλοδαρμοί και συλλήψεις

Μόνο χθες στην Κρήτη καταγράφηκαν τρία περιστατικά από τις αστυνομικές Αρχές

Έντονη ανησυχία προκαλεί το ολοένα και αυξανόμενο φαινόμενο ενδοικογενειακής βίας. Μόνο χθες στην Κρήτη καταγράφηκαν τρία περιστατικά από τις αστυνομικές Αρχές. 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένα ζευγάρι στα Μάλια τσακώθηκε σοβαρά, με βρισιές και χαστούκια να “πέφτουν” εκατέρωθεν, τόσο που οι γείτονες αναγκάστηκαν να καλέσουν την Αστυνομία. Το νεαρό ζευγάρι, ένας 38χρονος και μία 35χρονη, μετά τον “ομηρικό” καβγά συνελήφθη, καθώς αλληλομηνύθηκαν. 
Σε μια άλλη περίπτωση, επίσης πολύ σοβαρή, στα Χανιά, ζευγάρι από τη Βουλγαρία, εκείνος 46 και εκείνη 42 χρόνων, τσακώθηκαν μπροστά στο 15χρονο παιδί τους. Η γυναίκα μετέβη στην Αστυνομία και σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε είχε δεχθεί η ίδια γύρω στις 10 το βράδυ της Πέμπτης, που ξεκίνησε ο καβγάς, βρισιές και χτυπήματα στο πρόσωπο, ενώ όπως είπε ο 46χρονος χτύπησε ακόμα και το παιδί τους. Μάλιστα, η καταγγέλλουσα ανέφερε ότι τέτοια συμβάντα γίνονται από το 2014 μεταξύ του ζευγαριού με θύμα την ίδια. Ο 46χρονος από τη Βουλγαρία συνελήφθη μετά από μήνυση της συζύγου του και θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη. 
Στην τρίτη περίπτωση, συνελήφθη ένας 37χρονος Πολωνός στα Χανιά, μετά από καταγγελία της συντρόφου του ότι την έβρισε και την χτύπησε στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν. Το τελευταίο περιστατικό έγινε χθες αργά με ξημερώματα Παρασκευής. 

  

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button