ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Το χρονοδιάγραμμα των απαντήσεων στον ΟΦΗ για τα συμβόλαια που λήγουν

Το «μέτωπο» των συμβολαίων που λήγουν είναι σε προτεραιότητα για τον ΟΦΗ, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι υπάρχει στασιμότητα στα υπόλοιπα.

Είναι όμως ένα καθοριστικό κομμάτι για τον σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς, καθώς σε μεγάλο βαθμό αφορά ποδοσφαιριστές που έχουν κεντρικό ρόλο στον βασικό κορμό.

Με τον Χουάν Νέιρα έγινε το πρώτο βήμα, καθώς η παραμονή του Αργεντίνου ήταν από τις βασικές επιθυμίες του Τραϊανού Δέλλα. Ο λόγος δεν είναι άλλος, από το γεγονός ότι η παρουσία του 35χρονου άσου εντός και εκτός γηπέδου, ανεβάζει τα στάνταρ και σε επίπεδο προσωπικότητας.

Από κει και πέρα, η… σκυτάλη δίνεται στην επόμενη 4αδα παικτών, όπου οι συζητήσεις είναι πιο προχωρημένες. Οι Μεγιάδο, Τοράρινσον, Βούρος και Τοράλ, γνωρίζουν ήδη τα δεδομένα από τις προτάσεις που τους έχουν γίνει και αναμένονται οι απαντήσεις τους.

Στον ΟΦΗ δε λειτουργούν με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, αφήνοντας το περιθώριο στους ποδοσφαιριστές να «ζυγίσουν» όλα τα δεδομένα. Αυτό δε σημαίνει βέβαια, ότι μπορεί να περιμένουν για πάρα πολλές εβδομάδες, όμως στην παρούσα φάση υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Για τον Μεγιάδο υπάρχει θετικό κλίμα και έχουν αναλυθεί η βασικότερες λεπτομέρειες. Ο 31χρονος μέσος παραμένει στο Ηράκλειο αυτές τις μέρες, σε αντίθεση με τον Νέιρα που αναχώρησε για την Αργεντινή. Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να δρομολογηθούν εξελίξεις σε όλα τα ανοιχτά μέτωπα, ενώ υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις που είναι ακόμη ρευστά τα δεδομένα. Μια από αυτές είναι του Λουκάο, που έχει κάποιες πιθανότητες, αλλά εξαρτάται γενικότερα από τις κινήσεις που θα γίνουν.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button