ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Το τραγελαφικό “σόου” με πρωταγωνιστή τον Γεωργιάδη

Αν μη τι άλλο, η κυβέρνηση παίζει το παιχνίδι της επικοινωνίας με προχωρημένους όρους, οι οποίοι ωστόσο συνήθως θυμίζουν αφενός εποχές Μαυρογυαλούρων και αφετέρου κακοστημένες ερασιτεχνικές παραστάσεις. 

Όπως αυτή που στήθηκε προχθές το απόγευμα, ακριβώς στην είσοδο του χειρουργείου στο Νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”. Ο Γεωργιάδης πάνω από το κρεβάτι του ασθενούς, που πρόκειται να εγκαινιάσει την επί πληρωμή διενέργεια χειρουργείων, και του ανακοινώνει ότι «το σημερινό χειρουργείο θα το κάνουμε δωρεάν, θα το πληρώσει το υπουργείο, το είπαμε και με τον πρωθυπουργό ότι τα σημερινά χειρουργεία θα τα κάνουμε δωρεάν». Μέσα στα χειροκροτήματα των κουστουμαρισμένων κομματικών χρυσοκάνθαρων, που έχουν μαζευτεί για το σόου, κάποιος “ενοχλητικός” πετά (και φυσικά το μικρόφωνο το πιάνει) «το έχει πληρώσει, υπουργέ, το χειρουργείο».

Ο Γεωργιάδης ετοιμόλογος “πετά” ένα «θα του επιστρέψουμε τα χρήματα» και αμέσως μετά αναμνηστική φωτογραφία με όλους τους χρυσοκάνθαρους γύρω από τον ασθενή, που κέρδισε και αυτός τα δικά του 15 λεπτά δημοσιότητας. 

Η χυδαιότητα συνδυασμένη με τον τραγέλαφο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button