ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Το τελευταίο ταξίδι του αδικοχαμένου Αντώνη με το καράβι (vid, pics)

Συγκλονίζουν οι εικόνες που εξασφάλισε το neakriti.gr, από το λιμάνι του Πειραιά

Το τελευταίο του ταξίδι πραγματοποιεί απόψε το βράδυ ο αδικοχαμένος Αντώνης, ο οποίος έχασε την ζωή του στο λιμάνι του Πειραιά από τα μέλη του πληρώματος του «Plue Horizon», τα οποία τον έσπρωξαν την ώρα που επιχειρούσε να επιβιβαστεί στο καράβι.

Συγκλονίζουν οι εικόνες που εξασφάλισε το neakriti.gr, από το λιμάνι του Πειραιά.

Αύριο το πρωί (Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου) θα πουν το τελευταίο αντίο συγγενείς, φίλοι αλλά και όλο το Λασίθι στον άτυχο Αντώνη Καργιώτη.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στον Άγιο Νικόλαο στις 12 το μεσημέρι, ενώ η σορός του 36χρονου Αντώνη θα βρίσκεται στον ιερό ναό από τις 11 π.μ.

Την σορό παρέλαβε από το λιμάνι του Πειραιά ο κ. Νίκος Χαρούλης, τα έξοδα για την μεταφορά του θα γίνουν από το ίδιο το γραφείο κηδειών «ΧΑΡΟΥΛΗΣ», τα αρτουλάκια της κηδείας θα τα προσφέρει ο Φούρνος Βάρδας, τα κουφέτα ο οίκος νυφικών «ΑΜΟΡΕ» και ο Δήμος Αγίου Νικολάου θα παραχωρήσει τον τάφο του 36χρονου.

Κοντά στην οικογένεια βρίσκεται και η ομάδα του ΑΟΑΝ που θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του ποσού της κηδείας, όπως ανέφερε στο CNA.GR ο κ. Νίκος Χαρούλης, με την συνομιλία που είχε με τον κ. Μανόλη Αποστολάκη.

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button