Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Το Σάββατο 27/4 τα εγκαίνια του νέου γηπέδου μπάσκετ στον Γοργοπόταμο, παρουσία Σταϊκούρα

O Σύλλογος Νεολαίας Γοργοποτάμου “Η Ζωοδόχος Πηγή” παρέδωσε στο χωριό το νέο γήπεδο μπάσκετ.

Η κατασκευή του, πραγματοποιήθηκε με την συγχρηματοδότηση του Δήμου Λαμιέων, του Συλλόγου και την ευγενική χορηγία της εταιρίας Τechnomar shipping inc, μετά από παρέμβαση του Υπουργού υποδομών και μεταφορών και συντοπίτη Χρήστου Σταϊκούρα.

Το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Γοργοποτάμου, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου γηπέδου από τον Υπουργό υποδομών και μεταφορών κύριο Χρήστο Σταϊκούρα.

Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται εκπρόσωποι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και της νυν και πρώην δημοτικής αρχής.

 

Ο Σύλλογος

O Σύλλογος Νεολαίας Γοργοποτάμου “Η Ζωοδόχος Πηγή” ιδρύθηκε το 2014 μετά από πρωτοβουλία της νεολαίας του χωριού και έχει ως σκοπό την κοινωνική, πολιτιστική και ψυχαγωγική ανάπτυξη του χωριού, αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Εδρεύει στον Γοργοπόταμο Φθιώτιδας του Δήμου Λαμιέων.

Στα δέκα αυτά χρόνια λειτουργίας έχουν πραγματοποιηθεί ουσιαστικά έργα για το χωριό (ανακαίνιση του εν ενεργεία νηπιαγωγείου Γοργοποτάμου, ανακαίνιση του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Γοργοποτάμου, τοποθέτηση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή στο χωριό, 24 ώρες το 24ωρο, προσβάσιμο και 25 εκπαιδευμένοι συγχωριανοί στις πρώτες βοήθειες) ύψους 50 χιλιάδων ευρώ.

The post Το Σάββατο 27/4 τα εγκαίνια του νέου γηπέδου μπάσκετ στον Γοργοπόταμο, παρουσία Σταϊκούρα appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button