ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Το πρωτότυπο ερωτηματολόγιο Καλοκαιρινού κέρδισε τις εντυπώσεις

Πόρτα – πόρτα στην 1821 ζητώντας την άποψή τους για όλα όσα τους απασχολούν ο Αλέξης Καλοκαιρινός

Στην οδό 1821, έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους του Ηρακλείου, βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός μαζί με υποψήφιους συμβούλους.

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός αλλάζοντας τα δεδομένα των περιοδειών των υποψηφίων, προτίμησε μαζί με τις συζητήσεις του με τους επαγγελματίες της οδού 1821, να διανείμει προσωπικά ένα ερωτηματολόγιο ζητώντας την άποψή τους για όλα τα θέματα που απασχολούν το συγκεκριμένο δρόμο. Πρόκειται για ένα ερωτηματολόγιο που δημιούργησε ο ίδιος, με στόχο να ενισχύσει τον διάλογο και να αποσαφηνιστούν όχι μόνο τα μεγάλα και γνωστά προβλήματα, αλλά και κάθε τι άλλο που απασχολεί του επιχειρηματίες. Την ίδια μάλιστα τακτική θα εφαρμόσει και σε άλλους εμπορικούς δρόμους, με στόχο να μεταφερθούν με τον πιο σαφή τρόπο οι απόψεις των επαγγελματιών.

Η κίνηση αυτή του Αλέξη Καλοκαιρινού αιφνιδίασε θετικά τους επιχειρηματίες, οι οποίοι υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό τον υποψήφιο δήμαρχο και συνομίλησαν μαζί του για όλα όσα τους απασχολούν. «Η στήριξη και ενίσχυση των αναπτυξιακών προοπτικών της υγιούς και βιώσιμης επιχειρηματικότητας, είναι δικαίωμα των επαγγελματιών και υποχρέωση της δημοτικής αρχής. Στόχος μας είναι η βελτίωση της καθημερινότητας και η δημιουργία των αναγκαίων υποδομών που θα συμβάλλουν, μέσα και από τη συνεργασία που θα έχουμε με τους παραγωγικούς φορείς, να διατηρηθεί και να αναπτυχθεί περαιτέρω ο εμπορικός χαρακτήρας της πόλης μας. Επιπροσθέτως, βασικός στόχος είναι η άνετη και απρόσκοπτη πρόσβαση, για όλους και παντού, οι περισσότερες θέσεις στάθμευσης, η καθαριότητα και η ασφάλεια και στο κέντρο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Καλοκαιρινός.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button