ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Το μυστηριώδες παρελθόν του 44χρονου Νορβηγού που σκότωσε τον αστυνομικό

Δεν αποκλείεται ο 44χρονος Νορβηγός να ήρθε στην Ελλάδα για τα μάτια μιας Ελληνίδας

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που έχουν αναλάβει από την πρώτη στιγμή την υπόθεση, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του 44χρονου για ανθρωποκτονία με δόλο, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε στη σορό του 32χρονου αστυνομικού προέκυψε ως αιτία θανάτου η «εκτεταμένη αιμορραγία από τρώση αγγείου». Το θύμα δέχθηκε χτύπημα με το μαχαίρι, τύπου «push dagger», στην αριστερή τραχηλική χώρα, με αποτέλεσμα να προκληθεί τρώση αγγείου και ο θάνατός να είναι ακαριαίος.
 

Με το ίδιο μαχαίρι, το οποίο χαρακτηρίζεται ως «κρυφό όπλο» καθώς έχει σχεδιαστεί για να κρατιέται στο χέρι με κλειστή παλάμη, ο δράστης τραυμάτισε στα κάτω άκρα τον κουμπάρο του αστυνομικού, με τον οποίο λογομάχησε για ασήμαντη αιτία, πριν επιτεθεί στον 32χρονο που έσπευσε να μεσολαβήσει και να χωρίσει τους δύο άνδρες.

Ο άτυχος αστυνομικός, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και διασκέδαζε με τον αδελφικό του φίλο στην μπυραρία της οδού Κατσιμίδη, υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από τους συναδέλφους του και όσους τον γνώριζαν.
 

«Ήρθα στην Ελλάδα για μία γυναίκα»

Ο 44χρονος Νορβηγός, ο οποίος συνελήφθη ελάχιστα λεπτά μετά την ανθρωποκτονία, διαμένει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και, όπως έγινε γνωστό, ζει από επίδομα που λαμβάνει από το νορβηγικό κράτος, ωστόσο αυτό μένει να αποδειχθεί και από σχετικά έγγραφα.

Σύμφωνα με το protothema.gr, από την έρευνα των έμπειρων αστυνομικών της Ασφάλειας προέκυψε ότι ο αλλοδαπός δεν αποκλείεται να ήρθε στη χώρα για τα μάτια μίας Ελληνίδας.

Η συγκεκριμένη γυναίκα φαίνεται πως επιβεβαίωσε στην ΕΛ.ΑΣ. πως πράγματι διατηρούσαν ερωτικό δεσμό πριν από έναν χρόνο και ότι ο 44χρονος της είχε αναφέρει ότι είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης στην Νορβηγία, κάτι το οποίο ερευνάται αν πράγματι ισχύει.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button