Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Το ευφυέστερο και ανατρεπτικότερο θρίλερ μυστηρίου “Les Diaboliques” απόλαυσαν στην αυλή του Φιλοπρόοδου το βράδυ της Τετάρτης

 

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Η πρώτη θερινή προβολή για το φετινό καλοκαίρι στην αυλή των ασμάτων και των θεαμάτων έφτασε. Λίγο μετά τις 9μ.μ. το βράδυ τα φώτα χαμήλωσαν και η πρώτη κινηματογραφική βραδιά, ξεκίνησε στην γεμάτη κόσμο αυλή του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Κοζάνης.

Το κλίμα άλλαξε, οι θεατές μεταφέρθηκαν δεκαετίες πίσω για να μπουν και οι ίδιοι στην πλοκή της ταινίας με τίτλο “Les Diaboliques” – (Οι διαβολογυναίκες). Ένα από τα ευφυέστερα και ανατρεπτικότερα θρίλερ μυστηρίου που γυρίστηκαν ποτέ, του σπουδαίου Γάλλου κινηματογραφιστή Ανρί-Ζωρζ Κλουζό, με τους: Σιμόν Σινιορέ, Βέρα Κλουζό, Πολ Μερίς και Σαρλί Νέλ.

Μια βραδινή ανάσα μέσα στον αστικό ιστό, στην ιστορική και δροσερή αυλή του Φιλοπρόοδου, ανάμεσα στις πολυκατοικίες και την επιλογή μιας σινεφίλ διασκέδασης  θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την επόμενη Τετάρτη 19 Ιουλίου την ταινία “Ανταρσία του Μπαούντι” (1936), σε σκηνοθεσία του Φρανκ Λόιντ. 


Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button