Β/Α ΑιγαίοΝότιο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

«Το αποτέλεσμα των Ρωσικών εκλογών είναι ένα σαφές μήνυμα στη Δύση»

Το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών στη Ρωσία στέλνει ένα σαφές μήνυμα στη Δύση ότι δεν μπορεί να κουνήσει το σκάφος από μέσα, δήλωσε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο.

«Αυτό ήταν ένα σοβαρό μήνυμα προς τη Δύση, η οποία πίστευε ότι θα ταρακουνούσε την κατάσταση από το εσωτερικό της Ρωσίας. Εάν δεν μπορούν να το κάνουν στην πρώτη γραμμή, δοκιμάστε το από μέσα. Αυτό απέτυχε επίσης”, ανέφερε όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων BelTA . Τόνισε ότι κανείς δεν μπορεί να επιβάλει τίποτα στους λαούς της Λευκορωσίας και της Ρωσίας. Σημείωσε επίσης ότι θα ήταν σκόπιμο να «αναλυθεί πώς διεξήχθησαν οι εκλογές στη Ρωσία, πριν από τις προεδρικές εκλογές στη Λευκορωσία το 2025.

Εξήρε το πόσο καλά οργανωμένη ήταν η εκλογική διαδικασία στη Ρωσία. “Φυσικά, ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έπρεπε να δουλέψει πολύ, το είδατε αυτό. Ακούραστα. Ταξίδεψε σε όλη τη Ρωσία, επισκέφτηκε διάφορα μέρη και απάντησε σε ζωτικής σημασίας ερωτήσεις του ρωσικού λαού”, είπε ο Λουκασένκο. “Ο σχεδιασμός και η διαδικασία της εκλογικής διαδικασίας ήταν τέλεια. Υπάρχουν πολλά να μάθουμε. Όλοι κινητοποιήθηκαν. Οι άνθρωποι είναι πατριώτες και το αποτέλεσμα ήταν τέλειο. Αυτό είναι ένα μάθημα για εμάς», είπε μεταξύ άλλων.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button