ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Τουρισμός: Πάτησαν Κρήτη οι πρώτοι Ουκρανοί και η υποδοχή ήταν θερμή – Με υδάτινη αψίδα η υποδοχή του αεροσκάφους (vid)

ακρόαση άρθρου

Ηράκλειο

Τουρισμός: Πάτησαν Κρήτη οι πρώτοι Ουκρανοί και η υποδοχή ήταν θερμή – Με υδάτινη αψίδα η υποδοχή του αεροσκάφους (vid)

Μια  γιορτή με ήχους, χορούς και εδέσματα από την Κρήτη, στήθηκε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, κατά την άφιξη της πρώτης πτήσης της SKY UP, με Ουκρανούς κυρίως επισκέπτες, που κατάφεραν να φτάσουν στην Κρήτη για μερικές μέρες διακοπές, μέσω αεροδρομίων όμορων χωρών

  • Άφησαν πίσω τον εφιάλτη του πολέμου και ήρθαν στην φιλόξενη Κρήτη

Είναι η πρώτη πτήση που φτάνει στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» φέτος,  στο πλαίσιο της συνεργασίας του JOIN UP του μεγαλύτερου Tour Operator της Ουκρανίας με τη Δαναός.

Η υποδοχή θερμή όπως και η κρητική φιλοξενία, με ήχους, χορούς και κρητικά εδέσματα να συνοδεύουν την υποδοχή Ουκρανών κυρίως τουριστών που για  μερικές ημέρες, κατάφεραν να αφήσουν πίσω τους τις δυσκολίες και να γευτούν στην Κρήτη ένα μικρό έστω διάστημα ξεγνοιασιάς.

Στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου η πρώτη για φέτος πτήση αυτής της συνεργασίας, έγινε δεκτή και με μια υδάτινη αψίδα για γούρι και καλοτυχία και μαζί την ευχή για μια καλή σεζόν.

Η συνεργασία του τουρ οπερέιτορ JOIN UP με την ΔΑΝΑΟΣ εκκινεί για την τουριστική σεζόν, μια σειρά πτήσεων που θα γίνονται προς την Κρήτη από αεροδρόμια όμορων χωρών της Ουκρανίας, δίνοντας την ευκαιρία όπως υπολογίζεται σε 80 χιλιάδες ανθρώπους να μετακινηθούν προς το νησί, απολαμβάνοντας τις διακοπές τους.

Οι πρώτοι Ουκρανοί κυρίως επισκέπτες φάνηκαν να απολαμβάνουν την θερμή υποδοχή, με κάποιους να χειροκροτούν, κάποιους να δοκιμάζουν με θέρμη τα εδέσματα και άλλους να συμμετέχουν ενεργά σε αυτή τη γιορτή που αποτέλεσε το καλύτερο καλωσόρισμα.

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button