ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Τι σχεδιάζει η REDS για τα 345 στρέμματα στην πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών (vid)

Σύμφωνα με τον Ζαχαρία Δοξαστάκη, βούληση της επενδύτριας εταιρίας είναι να συνδράμει στην υιοθέτηση των όποιων προτάσεων της δημοτικής αρχής στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας

Συνάντηση με την Διευθύνουσα Σύμβουλο της επενδύτριας εταιρεία Reds η οποία απέκτησε την έκταση φιλέτο των 345 στρεμμάτων στην πρώην Αμερικανική Βάσης Γουρνών είχε ο Δήμαρχος Χερσονήσου.

Σύμφωνα με τον Ζαχαρία Δοξαστάκη, βούληση της επενδύτριας εταιρίας είναι να συνδράμει στην υιοθέτηση των όποιων προτάσεων της δημοτικής αρχής στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας.

Το επόμενο χρονικό διάστημα ξεκινά έρευνα καταγραφής των απόψεων φορέων και πολιτών προκειμένου αυτές να αξιολογηθούν προτού ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός για την μεγάλη επένδυση, με την κατάθεση του φακέλου ώστε οι όποιες χρήσεις να συμπεριληφθούν στην έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

 

Στη συνάντηση η οποία έγινε σε καλό κλίμα, τέθηκαν επί τάπητος τα ανοιχτά ζητήματα όπως και οι διεκδικήσεις του δήμου από την ΕΤΑΔ για την απόδοση δεκάδων στρεμμάτων στον δήμο για την ανάπτυξη διαφόρων δραστηριοτήτων προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.  Προς αυτή τη κατεύθυνση θα επιδιωχθεί κοινή συνάντηση της REDS, του Δήμου με το ΤΑΙΠΕΔ.

 

Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι εικόνες εγκατάλειψης της ευρύτερης περιοχής όπως και το ζήτημα μεταφοράς του καταφυγίου ζώων σε άλλο χώρο, για το οποίο η REDS προτίθεται να καλύψει το οικονομικό κόστος,

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button