ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Τι έδειξαν οι κάμερες για την έκρηξη στο Premiera στον Βόλο – Οι κινήσεις των δραστών

Συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς οι έρευνες της Αστυνομίας για την έκρηξη μηχανισμού που τοποθετήθηκε στην είσοδο του νυχτερινού κέντρου Premiera το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr, οι αστυνομικοί εξετάζουν καρέ καρέ το βιντεοληπτικό υλικό από τα πολυκαταστήματα που γειτνιάζουν με το νυχτερινό κέντρο, προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους δράστες.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην επίθεση φέρονται να εμπλέκονται δύο άτομα, τα οποία έφτασαν στον χώρο με μηχανάκι.Ένας εξ αυτών μετέβη μέχρι την είσοδο του καταστήματος και τοποθέτησε τον εκρηκτικό μηχανισμό μέσα σε τσάντα. Στη συνέχεια απομακρύνθηκε, επιβιβάστηκε ξανά στο μηχανάκι, όπου τον ανέμενε ο συνεργός του και εξαφανίστηκαν. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, σημειώθηκε η έκρηξη, που ακούστηκε σε όλη την πόλη του Βόλου και προκάλεσε σημαντικές ζημιές στον εξωτερικό κυρίως χώρο.

Οι Αρχές εξετάζουν τη διαδρομή της δίκυκλης μοτοσικλέτας, προκειμένου να εντοπίσουν πιο χρήσιμες πληροφορίες για το που κατευθύνθηκαν.

Αύριο Παρασκευή το Premiera full of live θα λειτουργήσει κανονικά.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button