Διεθνής επικαιρότητα

Τιμοτέ Σαλαμέ: Το εντυπωσιακό κέρινο ομοίωμα του ηθοποιού στο Μουσείο Μαντάμ Τισό

Ο Γαλλο-Αμερικανός πρωταγωνιστής Τιμοτέ Σαλαμέ απέκτησε το δικό του κέρινο ομοίωμα στο διάσημο Μουσείο Μαντάμ Τισό του Λονδίνου.

Η κέρινη φιγούρα που φιλοτεχνήθηκε επιμελώς για εννέα μήνες, αποτυπώνει το χαρακτηριστικό στυλ του σταρ φορώντας μία δημιουργία που δώρισε ο οίκος Alexander McQueen και που είχε επιλέξει ο ίδιος να φορέσει στην πρεμιέρα του «Dune: Part One» στο Λονδίνο το 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κομψός, ταλαντούχος και χωρίς να φοβάται να δείξει συναισθήματα εκτός οθόνης, ο Σαλαμέ αμφισβητεί το τι σημαίνει να είσαι πρωταγωνιστής στο Χόλιγουντ το 2024» ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε δήλωσή της η studio manager του θρυλικού μουσείου Jo Kinsey και προσθέτει: «Είναι μια έμπνευση για τους νέους ηθοποιούς και είμαστε περήφανοι που τον έχουμε στην συλλογή μας».

Το κέρινο ομοίωμα του Σαλαμέ θα βρίσκεται στην αίθουσα «Fame» του Μουσείου Μαντάμ Τισό του Λονδίνου, πλάι σε άλλους διάσημους ηθοποιούς και αστέρια του κινηματογράφου.

Αυτή η τιμή αποτελεί αναγνώριση της επιτυχημένης καριέρας του Σαλαμέ και της επιρροής που ασκεί στον κόσμο του κινηματογράφου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button