ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Της έκλεισε το ρεύμα και την πέταξε στον δρόμο – Ποια η απόφαση του δικαστηρίου – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Στο δρόμο βρέθηκε μια εργαζόμενη γυναίκα που πρόσφατα νοίκιασε μια γκαρσονιέρα στον Βόλο, καθώς η ιδιοκτήτρια, της κατέβασε τον γενικό του ρεύματος και την πέταξε στον δρόμο.
Η ιδιοκτήτρια δικάστηκε χθες στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 μηνών μετά από μήνυση της ενοικιάστριας.

Όλα έγιναν στις αρχές του 2021, όταν η γυναίκα νοίκιασε την γκαρσονιέρα, αντί 200 €, ενώ το επίσημο συμβόλαιο ανέφερε το ένα τέταρτο της τιμής, στα 50 €. Η ενοικιάστρια έδωσε 300 € προκαταβολή, μετακόμισε, αλλά δεν έκανε ηλεκτρονική αποδοχή του συμβολαίου και μετέφερε στο όνομά της την παροχή ρεύματος.

Η ιδιοκτήτρια κατέθεσε στο δικαστήριο ότι τον Φεβρουάριο του 2021, έκλεισε τον κεντρικό διακόπτη παροχής ρεύματος και με δικό της κλειδί μπήκε στη γκαρσονιέρα και την πέταξε έξω από το σπίτι.Η 50χρονη καθαρίστρια κλειδώθηκε έξω από το σπίτι και αναζητούσε μέσα στην καραντίνα σπίτι φιλικό για να μείνει.Χθες το δικαστήριο έκρινε την ιδιοκτήτρια ένοχη και την καταδίκασε σε φυλάκιση 4 μηνών με αναστολή.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button