ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Την ευθύνη διαχείρισης όλων των χειμάρρων και των ρεμάτων του Βόλου ζητά ο Αχιλλέας Μπέος

Την ευθύνη διαχείρισης των χειμάρρων Ξηριά, Κραυσίδωνα, Αναύρου και όλων των ρεμάτων της πόλης ζητά με δήλωσή του ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

Ο κ. Μπέος εκτίμησε ότι από τη στιγμή που αυτά τα ρέματα περνούν μέσα από την πόλη του Βόλου, ζητά από την Πολιτεία να του δώσουν την ευθύνη ώστε να μπορεί να καθαρίζει ο Δήμος τις εκτάσεις αυτές, ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα πλημμύρας ξανά.

«Είναι θέμα της Περιφέρειας και της Κυβέρνησης. Προσπαθούνε και μπράβο τους. Έχουν 7-8 μηχανήματα μέσα στο ποτάμι αλλά δε φτάνουν γιατί έχει τόνους φερτών υλικών. Εγώ θα έβαζα 50 μηχανήματα και δε θα καθάριζα την πόλη, γιατί προέχει η ασφάλεια των δημοτών μου. Κατασκεύασαν έναν περιφερειακό δρόμο χωρίς αποστραγγιστικό έργο. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα, και κόστισε εκατομμύρια. Κι έτσι έρχεται όλο αυτό στην πόλη. Ας το κάνουν τώρα. Εμείς έχουμε προτάσεις τις οποίες θα τις επεξεργαστεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, τις οποίες θα τις καταθέσουμε στον Πρωθυπουργό και τον Περιφερειάρχη, για να μην κινδυνεύσει ξανά ο Βόλος» τόνισε ο κ. Μπέος

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button