ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Τα Χανιά 1-1 με Καλαμάτα σε ένα ματς με τρεις αποβολές!

Τα νεύρα και οι αποβολές κυριάρχησαν σήμερα στα Περιβόλια, εκεί όπου τα Χανιά έφεραν ισοπαλία 1-1 με την Καλαμάτα. Τρεις ήταν οι αποβολές στα Περιβόλια, δύο για τα Χανιά και μία για την Καλαμάτα.

Στο πρώτο μέρος τα Χανιά θα μπορούσαν να προηγηθούν με τον Νίλι αλλά η Καλαμάτα ήταν εκείνη που έκανε το 0-1 σε μια αντεπίθεση με τον Πασά.

Στο δεύτερο 45λεπτο τα Χανιά μπήκαν δυνατά και στο 49′ κέρδισαν το αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Αρίμπας. Οι φιλοξενούμενοι κλείστηκαν στην άμυνά τους αλλά σε μια αντεπίθεση στο 67’ κέρδισαν πέναλτι, ενώ παράλληλα αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία καθώς ο διαιτητής απέβαλε τον Λεμονή που έκανε το μαρκάρισμα πάνω στον Κατάλντι. Ο Καλογεράκης με μια μεγάλη απόκρουση κράτησε “ζωντανά” τα Χανιά, τα οποία λίγο αργότερα έφτασαν στην ισοφάριση με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Ελευθεριάδη.

Στο υπόλοιπο του αγώνα τα Χανιά άσκησαν μεγάλη πίεση στην Καλαμάτα, έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία με τον Μάναλη, ενώ στην ίδια φάση ο διαιτητής ακύρωσε γκολ του Βουό για επιθετικό φάουλ στο Κόβαλ. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με εννιά παίκτες, καθώς στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Βουό.

ΧΑΝΙΑ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Κατσούρρι (79′ Νίκολιτς), Σιλά (79′ Σερβιλάκης), Λεμονής, Τσέλιος (60’ Βουό), Ντίας, Μανουσάκης (46’ Ελευθεριάδης), Μάναλης, Νίλι

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Μάκης Χάβος): Κοval , Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Καρασαλίδης, Aρίμπας, Kάτσε, Κατάλντι (85′ Κάνας), Αλβες (79′ Κωτσόπουλος), Aκόστα (79′ Γρίβας), Ελιβέλτο (51’ Κωστούλας), Πασάς (84′ Μπαράλες)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button