ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Τα κορίτσια του ΟΦΗ εντυπωσιάζουν και στο σχολικό πρωτάθλημα με το 11ο ΓΕΛ

Τα κορίτσια του ΟΦΗ του βόλεϊ του ΟΦΗ συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν (και) στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα!

Το 11ο ΓΕΛ Ηρακλείου (Μεσαμπελιές), μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κρήτης, διεκδικεί την πρόκριση στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος (Φαιναλ-Φορ) που θα γίνει στην Κύπρο.

Το πρώτο βήμα, για την πρόκριση στην 4 ομάδες της χώρας, έγινε, καθώς τα κορίτσια του Ηρακλείου, κέρδισαν το Λύκειο Λάρισας (4ο ΓΕΛ) με 2-1 σετ σε παιχνίδι που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη (20-25, 25-20, 18-8).

Την Παρασκευή (15/3) τα κορίτσια του 11ου ΓΕΛ Ηρακλείου (Μεσαμπελιές), αντιμετωπίζουν το Λύκειο Πάτρας και αν κερδίσουν προκρίνονται στο Φάιναλ-Φορ, όπου θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος.

Το πιο σημαντικό είναι όμως, ότι τα κορίτσια εξασφαλίζουν μόρια, για τις Πανεπιστημιακές σχολές.

Οι 11 αθλήτριες του ΟΦΗ, που αγωνίζονται στο 11ο ΓΕΛ είναι οι Πρινιωτάκη, Βεργετάκη, Βυνιχάκη, Μπελενιώτη, Ζλατιλιδου, Καλουτσάκη, Αραμπατζή, Πιτσούλη, Χανιωτάκη, Ντουράκη, Βλαχάκη.

Ενώ το ρόστερ της ομάδας, μετέχουν και  οι Αντιφυλιώτη (ΓΕΗ), Σφακιανάκη, Νικολάου, Φραγκιαδάκη (Πήγασος).

Προπονητής του 11ου ΓΕΛ  Ηρακλείου, είναι ο Νίκος Αντωνιάδης (κόουτς της ανδρικής ομάδας του ΟΦΗ που αγωνίζεται στην Pre League Ανδρών).

Συνεργάτης, του Νίκου Αντωνιάδη στην τεχνική ηγεσία είναι ο Κώστας Ανδριαδάκης, προπονητής που επίσης εργάζεται στα αναπτυξιακά τμήματα βόλεϊ του ΟΦΗ.

Να σημειωθεί ότι τα κορίτσια του ΟΦΗ, ετοιμάζονται και για την μάχη του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Νεανίδων την επόμενη εβδομάδα, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κρήτης, σε μια φανταστική χρονιά για αυτές, με μια εξαιρετική πορεία και στην Α2 γυναικών, με την ομάδα του ΟΦΗ!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button