ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Τα «θέλω» του Δέλλα στον ΟΦΗ αγωνιστικά και πνευματικά!

Το… αντίδοτο για την έλλειψη χρόνου ψάχνει ο Τραϊανός Δέλλας, με το… καλημέρα της προπονητικής του θητείας στον ΟΦΗ.

Ο Έλληνας τεχνικός προετοιμάζει την ομάδα του για τον κρίσιμο αγώνα της Δευτέρας με τον Πανσερραϊκό, επιχειρώντας… ταχύρρυθμη μετάδοση των δικών του «θέλω». 

Έχοντας βέβαια απόλυτη αντίληψη της κατάστασης, δε θα πάει σε… κοσμογονικές αλλαγές, αφού είπε και ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις αυτό θα ήταν… επικίνδυνο.

Με 159 παιχνίδια στους πάγκους ως προπονητής, αλλά και τεράστια εμπειρία ως παίκτης από το υψηλότερο επίπεδο, η αξιολόγηση των καταστάσεων είναι σίγουρα από τα βασικά… κλειδιά.

Ο έμπειρος προπονητής επιδιώκει από τις πρώτες μέρες να… μειώσει τους χρόνους και μέσα από τη διαδικασία των παιχνιδιών να εξελιχθεί σε… σύμμαχο.

Ήδη από την πρώτη μέρα ο Δέλλας προσπάθησε να «χτίσει» μια αμεσότητα με τους ποδοσφαιριστές και υπάρχουν λεπτομέρειες που πολλές φορές κάνουν τη διαφορά. Δεν είναι τυχαίο, ότι αναλύοντας το… μενού της προπόνησης, μίλησε αρχικά στα αγγλικά και έπειτα στα ισπανικά.

Μέρα με τη μέρα θα δημιουργηθεί και ο «κώδικας» επικοινωνίας σε όλους τους τομείς, με κυρίαρχο φυσικά το αγωνιστικό σκέλος.

Ο 48χρονος τεχνικός εστιάζει αυτή την εβδομάδα σε συγκεκριμένα πράγματα για την τακτική προσέγγιση και όλα τα κομμάτια που θέλει να… βάλει ενόψει Πανσερραϊκού. Σίγουρα έχουν ενδιαφέρον οι επιλογές του σε επίπεδο προσώπων, ενώ στην μέχρι τώρα διαδρομή του ο σχηματισμός 4-2-3-1 ήταν αυτός που επέλεξε περισσότερο.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται και στην πνευματική προετοιμασία, που απαιτούν παιχνίδια σ’ αυτό με τους Σερραίους. Η προσωπικότητα και το ειδικό βάρος του Τραϊανού Δέλλα ποδοσφαιρικά, αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο σ’ αυτό το κομμάτι. 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button