ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Τάσσης και Μπάλα νικητές στα 5χλμ. του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας

Στα 5 χλμ., που διεξήχθησαν στο πλαίσιο του 12ου Διεθνή Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, έγινε συναρπαστικός αγώνας, ιδιαίτερα στους άνδρες, με μεγάλους νικητές τον Γιώργο Τάσση και την Ντενίσα Μπάλα.

Ο Τάσσης έπεσε στον τερματισμό μαζί με τον Ορφέα Ιωάννου, που ήταν δεύτερος. Ο χρόνος και για τους δύο δρομείς ήταν 15.23, ενώ δύο δευτερόλεπτα πιο πίσω βρέθηκε ο Γιώργος Σταμούλης και τρία ο τέταρτος του αγώνα Διονύσης Καψάλης. Πολύ κοντά και ο πέμπτος της κατάταξης, Πέτρος Παπαϊωάννου (15.32).

 «Ήταν πιο εύκολη η διαδρομή και είχε πολλά κομμάτια ευθείας και κατηφορικά που μας έδωσαν ρυθμό. Μόνο ο τερματισμός ήταν δύσκολος και για αυτό εντυπωσιακός. Είχε ανταγωνισμό η κούρσα κι αυτό ήταν το κριτήριο μου για σήμερα. Να έχω ανταγωνισμό για να πάω δυνατά τον αγώνα. Επόμενη μου κούρσα τα 10.000 μέτρα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα σε λίγες εβδομάδες», δήλωσε ο Γιώργος Τάσσης.

photo intime

Πιο δυνατή στα τελευταία μέτρα η Μπάλα
Η Ντενίσα Μπάλα ξέφυγε στα τελευταία μέτρα από την Ισαβέλλα Κοτσαχείλη και πέρασε πρώτη τη γραμμή του τερματισμού σε 16.54, έναντι 17.08 της πρωταθλήτριας των 3.000 μ. στιπλ. Στην τρίτη θέση βρέθηκε η Ειρήνη Τσουπάκη με 17.14.

Την εκκίνηση έδωσαν ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα και ο α’ αντιπρόεδρος, Κώστας Κεντέρης.

Τα πλήρη αποτελέσματα εδώ.
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button