ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Σώμα άνδρα, βρέθηκε σε σφραγισμένο βαρέλι στην παραλία Malibu Lagoon State Beach και έχει ταυτοποιηθεί ως ραπερ

Το βαρέλι, που περιείχε το γυμνό σώμα του Javonnta Murphy ξεβράστηκε στην ακτή στις 31 Ιουλίου

Η αστυνομία ερευνά τη σχέση μεταξύ της δολοφονίας του Pop Smoke και ενός νεκρού σώματος που βρέθηκε σε ένα βαρέλι στην παραλία στο Μαλιμπού, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TMZ.

Το βαρέλι, που περιείχε το γυμνό σώμα του Javonnta Murphy, ξεβράστηκε στην ακτή στις 31 Ιουλίου.Επίσης πληροφορίες θέλουν το Javonnta που είναι ο αδερφός του Jaquan Murphy …να είναι ο ένας από τα 5 άτομα που συνελήφθησαν μετά τη δολοφονία του Pop Smoke το 2020.

Ο Jaquan αρχικά κατηγορήθηκε για απόπειρα φόνου για τον θάνατο του Pop Smoke, αλλά αργότερα απαλλάχθηκε. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή περιμένει τη δίκη για μια άσχετη δολοφονία στην κομητεία του Λ.Α.

Πηγές του TMZ αναφέρουν ότι οι ερευνητές του Τμήματος του Σερίφη της Κομητείας του Λος Άντζελες εξετάζουν αυτήν τη στιγμή την πιθανότητα η δολοφονία του Τζαβόντα να ήταν μια δολοφονία εκδίκησης για τη δολοφονία του Ποπ. Φυσικά, δεν είναι η μόνη τους θεωρία, αλλά σίγουρα μια θεωρία που εξερευνούν. 

Το TMZ έσκασε την ιστορία… Ο Ποπ πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε τον Φεβρουάριο του 2020 κατά τη διάρκεια ληστείας στους Χόλιγουντ Χιλς. Ο Ποπ δεν ήταν μόνος στο σπίτι, αλλά ήταν ο μόνος που πυροβολήθηκε.

ΤΜΖ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button