ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Συνελήφθη στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” επικίνδυνος Αλβανός κακοποιός (vid)

Εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για ανθρωποκτονία και έκρηξη – Ποιος είναι ο «Τάκης», οι σχέσεις του με τον Αλκέτ Ριτζάι και με γνωστό επιχειρηματία

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησε η αστυνομία το απόγευμα της Τρίτης στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος είναι γνωστός ως «Τάκης ο Αλβανός» και είναι φίλος του Αλκέτ Ριζάι, με τον οποίο είχε συλληφθεί το 2021 στη Λαμία, μαζί με γνωστό επιχειρηματία, που έχει απασχολήσει στο παρελθόν για υποθέσεις εκβιασμών και παράνομους στοιχηματισμούς.

Μάλιστα, ο Αλβανός είχε κατηγορηθεί για δολοφονία στο μπαρ «Joy» στη Γλυφάδα το 2017, όπου είχε χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος. Οι Αρχές τον συνέλαβαν καθώς είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και για μια υπόθεση πριν από 10 χρόνια που αφορούσε έκρηξη ενός αυτοκινήτου Smart στην Αττική Οδό το 2014, όπου είχε χάσει τη ζωή του ένας Αλβανός με βαρύ ποινικό παρελθόν, ενώ είχε τραυματιστεί σοβαρά η συνοδηγός, σύντροφός του. Αρχικά, όλοι νόμιζαν ότι ο οδηγός είχε χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, όμως όπως αποδείχθηκε αντελήφθη τελευταία στιγμή ότι το αυτοκίνητό του ήταν παγιδευμένο και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Από την έκρηξη ακρωτηριάστηκε με αποτέλεσμα να χάσει επί τόπου τη ζωή του.

Ο 48χρονος Αλβανός, ο οποίος δεν ζει στην Ελλάδα, θεωρείται από τις Αρχές, πολύ σκληρός και το όνομά του έχει εμπλακεί σε πολύ σοβαρές ποινικές υποθέσεις, ακόμα και σε δολοφονίες.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο συνοριακού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ από τον περαιτέρω έλεγχο προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης ανακριτικών Αρχών για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και της έκρηξης.

Ο συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Από το Τμήμα Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, 48χρονος αλλοδαπός, δυνάμει εντάλματος σύλληψης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνοριακού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του ανωτέρω εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ από τον περαιτέρω έλεγχο προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης ανακριτικών Αρχών για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και της έκρηξης.

Ο συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button