ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Συνέχισε με το απόλυτο ο Παναθηναϊκός

Το απόλυτο σερί του Παναθηναϊκού στην Basket League συνεχίστηκε και στην Πάτρα, εκεί όπου επικράτησε με 54-69 του Προμηθέα, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε ο α’ γύρος.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, η οποία προέρχεται από τρεις σημαντικές εκτός έδρας νίκες στην EuroLeague και πήγε στο Δημήτρης Τόφαλος χωρίς τον Ματίας Λεσόρ, δεν ενθουσίασε, αλλά έκανε αυτό που έπρεπε.

Ο Τούρκος τεχνικός προσπάθησε να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής, αναλογιζόμενος την κούραση των παικτών του. Ιδιαίτερα θετική η παρουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος επανήλθε στο rotation των ξένων στο πρωτάθλημα στη θέση του Κάιλ Γκάι. Ο Ισπανός φόργουρντ αγωνίστηκε για και μέτρησε 13 πόντους (3/4 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 1/4 βολές), 4 ριμπάουντ και έδειξε ξανά καλή αμυντική συμπεριφορά. Στους 15 πόντους (3/7 τρίποντα) ο Κέντρικ Ναν. Αθόρυβος αλλά άκρως αποτελεσματικός ο Κώστας Σλούκας με 6 πόντους (1/5 τρίποντα), 1 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 5 κλεψίματα και 1 λάθος σε 22’21”.

Από πλευράς ηττημένων έλαμψε ο Κρις Κόφι, που πέτυχε πληθωρικό double-double με 18 πόντους και 20 ριμπάουντ. Για 32’32” χρειάστηκε να μείνει ο Άντονι Κάουαν, ο οποίος είχε 13 πόντους, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα, αλλά και 9 λάθη.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button