Δ/Σ ΕλλάδαΔυτική ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Συνάντηση Φαρμάκη με τους συμβούλους του συνδυασμού εν αναμονή των ανακοινώσεων για αντιπεριφερειάρχες

Το Προεδρείο του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας , καθώς και τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής, εξελέγησαν στη σημερινή (Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2024) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα. Ο Αιτωλοακαρνάνας Χρήστος Παΐσιος εξελέγη πρόεδρος του Σώματος αποτελώντας την πρόταση της περιφερειακής αρχής.

Πριν τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου προηγήθηκε σύγκληση των εκλεγμένων μελών της παράταξης της πλειοψηφίας, υπό τον Περιφερειάρχη, Νεκτάριο Φαρμάκη, σε μια συγκυρία που το ενδιαφέρον στρέφεται στα πρόσωπα που θα επιλέγουν για τις θέσεις των αντιπεριφερειαρχών, ζήτημα για το οποίο αναμένονται οι ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες, έως την Παρασκευή.

Πληροφορίες θέλουν τις αποφάσεις του Νεκτάριου Φαρμάκη να είναι ειλημμένες και το νέο σχήμα αντιπεριφερειαρχών «κλειδωμένο» και σε αυτο να συμμετέχουν τέσσερα πρόσωπα απο την Αιτωλοακαρνανία.

Στην εν λόγω συνάντηση του ο Περιφερειάρχης  ευχαρίστησε αλλά και συνεχάρη δημοσίως το σύνολο των νέων Περιφερειακών Συμβούλων της παράταξής του, όπως και το σύνολο των στελεχών που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια της παράταξης «Μπροστά για όλους».

Σημείωσε μεταξύ άλλων: «Η ισχυρή εμπιστοσύνη των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας στην παράταξή μας, καθιστά ακόμα μεγαλύτερες τις ευθύνες που αναλαμβάνουμε σε αυτή τη νέα μας θητεία. Καλούμαστε να μείνουμε πιστοί στην εντολή των πολιτών και αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους, τιμώντας την ψήφο τους και τον ρόλο του περιφερειακού συμβούλου που ανέθεσαν σε καθένα ξεχωριστά. Τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια διανύσαμε μεγάλο δρόμο, έχουν μπει ισχυρές βάσεις, ωστόσο η Περιφερειακή μας Αρχή έχει περιθώρια αυτοβελτίωσης. Απαράβατες αρχές μας παραμένουν, η σεμνότητα, το μέτρο, η εξυπηρέτηση του πολίτη και η επιτάχυνση του έργου μας. Προσωπικά, θα είμαι θεματοφύλακας αυτών των αρχών. Η εντολή που λάβαμε είναι ισχυρή, ξεκάθαρη και οφείλουμε να τη διαφυλάξουμε. Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε με ξεκάθαρο τρόπο την εμπιστοσύνη των πολιτών. Στη δική μας λογική δεν υπάρχει το “εγώ”, υπάρχει μόνο το “εμείς”. Καλή αρχή, καλή και γόνιμη θητεία σε όλους.»

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button