ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Συγκινητική έκπληξη για τα 80ά γενέθλια της κ. Στέλλας Βασιλάκη!

Η φωτογραφία με την κ. Στέλλα και τους αγαπημένους της είναι ενδεικτική αυτής της υπέροχης και συγκινητικής γιορτής.

Η πόλη του Ηρακλείου φωτίστηκε από χαρά και ευτυχία το περασμένο σαββατοκύριακο, καθώς η αγαπημένη Στέλλα Βασιλάκη από το Χουδέτσι, που ζει τα τελευταία χρόνια στο Ηράκλειο, γιόρταζε τα 80ά της γενέθλια. Ήταν δύο ημέρες γεμάτες αγάπη, νοσταλγία και συγκίνηση, καθώς οι αγαπημένοι της, οικογένεια και φίλοι, συγκεντρώθηκαν για να της εκφράσουν την απεριόριστη αγάπη και εκτίμησή τους. 

Η Στέλλα Βασιλάκη έχει διανύσει μια ζωή γεμάτη περιπέτειες, μεγάλες χαρές, αλλά και δύσκολες στιγμές. Από την παιδική της ηλικία, πάντα η αγάπη ήταν το κύριο κίνητρο και η δύναμή της. Μεγάλωσε σε μια οικογένεια γεμάτη αγάπη και στήριξη, και αυτό της έδωσε τη δύναμη να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της ζωής με αξιοπρέπεια και αισιοδοξία. 

Η έκπληξη που ετοίμασαν οι τρεις γιοι της με τις συζύγους τους και τα πέντε εγγόνια της ήταν μια αξέχαστη στιγμή, αφού η κ. Στέλλα δεν τους περίμενε. Από την Παρασκευή, οι αγαπημένοι της άνθρωποι έφταναν από διάφορα μέρη του κόσμου, από το Λονδίνο και τη Ρώμη, από το Ρότερνταμ, την Αθήνα και το Ρέθυμνο, όπου ζουν ή σπουδάζουν, έφτασαν όλοι στο Ηράκλειο για να είναι δίπλα της σε αυτή τη σημαντική στιγμή. Το σαββατοκύριακο το πέρασαν όλοι μαζί κοντά στη φύση, στον παραδοσιακό οικισμό Καπετανιανά στα Αστερούσια όρη. 

Όλα ξεκίνησαν με ένα συγκινητικό βίντεο που ετοίμασε η οικογένεια, παρουσιάζοντας φωτογραφίες από τη ζωή της Στέλλας, από τα νεανικά της χρόνια έως και τη σημερινή της ηλικία. Το βίντεο συνοδευόταν από ελληνικά τραγούδια σαν το “Όταν έχω εσένα” του Δημήτρη Μητροπάνου, προσδίδοντας στιγμές ακόμα περισσότερης συγκίνησης και νοσταλγίας. 

Τα λόγια είναι περιττά για να περιγράψουν αυτό που νιώθει κανείς όταν βλέπει τις εικόνες ενός ανθρώπου που έχει ζήσει τη ζωή του με πάθος και αγάπη. Η Στέλλα ήταν συγκλονισμένη και ευγνώμων για την αγάπη που δέχτηκε από τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η παρουσία κάθε αγαπημένου της ανθρώπου ήταν ένα δώρο που της έφερε ακόμα μεγαλύτερη χαρά και ευτυχία. 

Την Κυριακή το μεσημέρι, ο εορτασμός κορυφώθηκε με ένα οικογενειακό τραπέζι στο οποίο γιορτάστηκε η ζωή της κυρίας Στέλλας, με όλη την οικογένειά της και εκλεκτούς φίλους της. Όλοι οι παρευρισκόμενοι αποχαιρέτησαν τη γιορτινή αυτή μέρα με ανεξίτηλες αναμνήσεις και τη βεβαιότητα ότι η αγάπη και η ευτυχία της Στέλλας θα συνεχίσουν να λάμπουν και να τους φωτίζουν για πολλά χρόνια ακόμα. 

Τα 80ά γενέθλια της Στέλλας Βασιλάκη ήταν μια μοναδική ευκαιρία για όλους να εκφράσουν την αγάπη και την εκτίμησή τους προς αυτήν την αξιολάτρευτη γυναίκα. 
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button