ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Στόρμι Ντάνιελς: Ο Τραμπ της είπε ότι του θύμιζε την κόρη του Ιβάνκα

Ο Ντάνιελς περιέγραψε με απίστευτες λεπτομέρειες το φουαγιέ στη σουίτα του ξενοδοχείου του καθώς και το πώς ο Τραμπ βγήκε αρχικά με μεταξωτές-σατινέ πιτζάμες. Στη συνέχεια εκείνη του είπε να αλλάξει, κάτι που έκανε και μετά έπιασαν κουβέντ

Η Στόρμι Ντάνιελς καταθέτει για το πώς συνάντησε για πρώτη φορά τον Ντόναλντ Τραμπ τον Ιούλιο του 2006 σε ένα τουρνουά γκολφ, μετά από το οποίο ο Τραμπ την κάλεσε στο δωμάτιό του για δείπνο.

Ο Ντάνιελς περιέγραψε με απίστευτες λεπτομέρειες το φουαγιέ στη σουίτα του ξενοδοχείου του καθώς και το πώς ο Τραμπ βγήκε αρχικά με μεταξωτές-σατινέ πιτζάμες. Στη συνέχεια εκείνη του είπε να αλλάξει, κάτι που έκανε και μετά έπιασαν κουβέντα.

Κάποια στιγμή, η Ντάνιελς είπε ότι μίλησε με τον Τραμπ για τη σύζυγό του, Μελάνια, καθώς κοίταζαν φωτογραφίες. Του είπε ότι η Μελάνια ήταν όμορφη, αλλά ο Τραμπ της είπε να μην ανησυχεί γιατί «δεν κοιμόμαστε καν στο ίδιο δωμάτιο».

Η Στόρμι Ντάνιελς είπε αργότερα ο Ντόναλντ Τραμπ της είπε ότι της θύμιζε την κόρη του Ιβάνκα, όταν προσπαθούσε να την πείσει ότι η εμφάνιση στο The Apprentice θα ήταν καλή για την καριέρα της:

«Μου θυμίζεις την κόρη μου, είναι έξυπνη και ξανθιά και όμορφη και ο κόσμος την υποτιμά επίσης».

Η Στόρμι Ντάνιελς ρωτήθηκε ποιες ήταν οι προσδοκίες της από το να πάει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Ντόναλντ Τραμπ αφού τον συνάντησε στο τουρνουά γκολφ διασημοτήτων στη λίμνη Ταχόε. Η Ντάνιελς κατέθεσε ότι δεν είχε άλλες προσδοκίες από το να πάει για δείπνο, όπως με οποιονδήποτε άλλο.

Κληθείσα να περιγράψει τη συνάντησή τους στη ρετιρέ σουίτα του ξενοδοχείου, η Ντάνιελς είπε ότι ο Τραμπ φορούσε μεταξωτές ή σατέν πιτζάμες και ότι εκείνη τον πείραξε, ρωτώντας «Ο κ. Χέφνερ ξέρει ότι του έκλεψες τις πιτζάμες;»

Είπε ότι του ζήτησε να πάει να αλλάξει, κάτι που έκανε. Όταν επέστρεψε με ένα κοστούμι, κάθισαν σε ένα τραπέζι και άρχισαν να μιλάνε. Είπε ότι μίλησαν για το πώς μεγάλωσε και εκείνος τη ρώτησε αν είχε αγόρι.

Ο Ντάνιελς είπε ότι ο Τραμπ τη ρώτησε πώς ασχολήθηκε με την επιχείρηση ψυχαγωγίας για ενήλικες και ότι τον ενδιέφερε πολύ πώς από το να είναι κάποιος σταρ του πορνό, όσο η συγγραφή και η σκηνοθεσία.

Η Στόρμι Ντάνιελς κατέθεσε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να μάθουν τις αυθόρμητες λεπτομέρειες της δουλειάς της, αλλά ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ενδιαφέρθηκε για τις επιχειρηματικές πτυχές.

Είπε ότι έκανε ερωτήσεις, συμπεριλαμβανομένου του αν είχε ασφάλιση υγείας ή για τεστ ΣΜΝ.

Στη συνέχεια περιέγραψε τι συνέβη αφού μπήκε στο μπάνιο της ρετιρέ σουίτας του Ντόναλντ Τραμπ.

Είπε ότι όταν βγήκε από το μπάνιο, είδε τον Τραμπ να φοράει μποξεράκι και ένα μπλουζάκι. Δεν περίμενε ότι θα ήταν εκεί και μάλιστα δίχως πολλά ρούχα.

«Ο κύριος Τραμπ είχε μπει στην κρεβατοκάμαρα και ήταν στο κρεβάτι».

Όπως είπε η Ντάνιελς, «αισθάνθηκα σαν το δωμάτιο να περιστρέφεται σε αργή κίνηση».

«Ένιωσα το αίμα να φεύγει από τα χέρια και τα πόδια μου όπως όταν σηκώνεσαι πολύ γρήγορα», είπε. «Σκέφτηκα, “Θεέ μου, τι κατάλαβα λάθος για να φτάσω εδώ;”»..

«Η πρόθεση ήταν αρκετά σαφής, κάποιος γδύθηκε, φορά εσώρουχά του και περιμένει για σένα», κατέθεσε.

«Στάθηκε ανάμεσα σε μένα και την πόρτα. Όχι με απειλητικό τρόπο. Δεν ήρθε κατά πάνω μου, δεν μου όρμησε. Τίποτα τέτοιο», είπε η Ντάνιελς.

«Υπήρχε σίγουρα μια ανισορροπία δυνάμεων. Ήταν σωματώδης και εμπόδιζε τον δρόμο. Δεν απειλήθηκα λεκτικά ή σωματικά», είπε η Ντάνιελς.

Περιέγραψε τι συνέβη στη συνέχεια στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

«Έβγαλα τα ρούχα και τα παπούτσια μου. Έβγαλα το σουτιέν μου. Ήμασταν σε ιεραποστολική θέση», είπε.

Ερωτηθείσα αν θυμάται πώς της βγήκαν τα ρούχα, απάντησε όχι. «Το επόμενο πράγμα που ξέρω ότι ήμουν στο κρεβάτι», κατέθεσε.

Η Ντάνιελς είπε ότι θυμάται να κάθεται στην άκρη του κρεβατιού. Είπε ότι «ήταν πολύ δύσκολο να φορέσω το παπούτσι μου γιατί τα χέρια μου έτρεμαν τόσο δυνατά».

«Απλώς έφυγα όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Αυτό ήταν».

Η Στόρμι Ντάνιελς κατέθεσε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν εξέφρασε ανησυχία για τη σύζυγό του Μελάνια όταν είχαν τη συνάντηση.

Επιβεβαίωσε επίσης ότι δεν της ζήτησε να το κρατήσει εμπιστευτικό.

«Είπα σε ελάχιστους ανθρώπους ότι κάναμε πράγματι σεξ γιατί ένιωθα ντροπή που δεν το σταμάτησα», είπε η Ντάνιελς.

Η Στόρμι Ντάνιελς κατέθεσε ότι συνάντησε τον Τραμπ σε ένα νυχτερινό κέντρο την επόμενη μέρα.

Ο σωματοφύλακάς του, Κιθ Σίλερ, της τηλεφώνησε και τη ρώτησε αν θα συναντηθεί ξανά με τον Τραμπ και εκείνη συμφώνησε επειδή ήταν δημόσια συνάντηση. Ο Τραμπ βρισκόταν σε ένα τραπέζι με τον αρχηγό των Πίτσμπουργκ Στίλερς, Μπεν Ρόεθλισμπεργκερ, όταν τους πλησίασε. «Με σύστησε ως τη μικρή του φίλη Στόρμι», είπε.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button