ΚρήτηΤοπικές Είδησης

«Στραβοπάτημα» για τον ΝΟΧ στο Ποσειδώνιο με ήττα 9-8 από τον ΟΦΘ

Τα έκανε… θάλασσα στο «Ποσειδώνιο» ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, καθώς γνώρισε ανέλπιστη ήττα με 9-8 από τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης για την 7η και προτελευταία αγωνιστική της 2ης φάσης στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών.

Η ομάδα του Βαγγέλη Βλαζάκη γνώρισε μια ήττα εκτός προγράμματος, η οποία προέκυψε στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο της αναμέτρησης, με τον ΟΦΘ να σκοράρει δύο τέρματα έναντι κανενός του ΝΟΧ.

Το σκορ με το τέλος της τρίτης περιόδου ήταν 7-8, με τις δυο ομάδες να ολοκληρώνουν ισόπαλες την προσπάθειά τους στο ημίχρονο (3-3).

Ο Παζαΐτης με τρία γκολ ήταν ο πρώτος για τον ΝΟΧ ενώ από τρία τέρματα σκόραραν και οι Νάνος και Κεϊχανί για τον ΟΦΘ, που φτάνει στην πρώτη του νίκη στη φετινή σεζόν.

Οκτάλεπτα: 1-1, 2-2, 4-5, 2-0

ΟΦΘ (Λάμπρος Βογιατζόγλου): Τσακίρης, Γκιόκας 1, Βακαλέρης, Στεργίου, Γιώρτσιος, Νάνος 3, Ιωσήφ, Φουρναράκης, Παυλίδης Χ. 1, Κεϊχανί 3, Βάσιτς, Πρωιμάκης, Βαλτσιώτης, Δημητριάδης 1, Κιόσης.

ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES (Βαγγέλης Βλαζάκης): Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης 1, Αράκι 1, Παζαΐτης 3, Παππάς, Μπατάκης 1, Αποστολάκης, Χαριτάκης 1, Μητράκης, Γκουσάροβ, Τσιστράκης, Μαζοκοπάκης 1, Κουτρουλάκης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button