ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Στο τέλος…δεν κερδίζουν πια οι Γερμανοί: Ρεάλ-Μπάγερν 2-1 και οι Ισπανοί στον τελικό του Champions League!

“Πολύ σκληρή για να πεθάνει” η Ρεάλ που μπορεί να ήταν καλύτερη απόψε από τη Μπάγερν αλλά χρειάστηκε ένα απίστευτο θρίλερ στις καθυστερήσεις σε ματς που κράτησε… 105 λεπτά για να γυρίσει το ματς από το 0-1, να το κάνει 2-1, να κρατήσει το σκορ και να πάει στον τελικό του Champions League όπου θα αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ (έχοντας “χαλάσει” τον γερμανικό τελικό). Πλέον στο τέλος…δεν κερδίζουν οι Γερμανοί!

Ας δούμε ομως αναλυτικά τι έγινε: Η Ρεάλ είχε χάσει περισσότερες ευκαιρίες από τη Μπάγερν στο ματς ωστόσο το Μπερναμπέου “πάγωσε” στο 68ο λεπτό. Ο Ντέιβις πήρε τη μπάλα από τα αριστερά, ελίχθηκε και με τρομερό σουτ πέτυχε το 0-1. Σκορ το οποίο μπορούσε να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του Μονάχου. 
Στο 73΄η Ρεάλ σκόραρε αλλά το γκολ δεν μέτρησε: Κόρνερ με πάσα, ο Μόντριτς γεμίζει χαμηλά στην περιοχή, ο Νάτσο γίνεται κάτοχος και σουτάρει, η μπάλα κοντράρει και καταλήγει στα δίχτυα.

Ο Νάτσο όμως είχε πιάσει με τα δύο χέρια τον Κίμιχ στον πρόσωπο και τον πέταξε στο έδαφος πριν σουτάρει, με τον VAR να καλεί τον Μαρτσίνιακ κι αυτός να βλέπει ένα replay και να δίνει φάουλ

Και ενώ η Ρεάλ έδειχνε πεσμένος στο καναβάτσο, στο 88΄ο Νόιερ αρχίζει επίθεση με το χέρι όμως τελικά τροφοδοτεί τη Ρεάλ στο κέντρο του γηπέδου, οι “μερένγκες” επιτίθενται και ο Βινίσιους σουτάρει έξω από την περιοχή. Ο Γερμανός τερματοφύλακας που έπιανε τα άπιαστα μέχρι εκείνη τη στιγμή χάνει την μπάλα από την αγκαλιά του και ο Χοσέλου από κοντά με το ριμπάουντ ισοφαρίζει σε 1-1!

Σήμερα όμως γίνονταν αδιανόητα πράγματα στο “Μπερναμπέου” και στις καθυστερήσεις. Στο 92΄από πάσα στον ξεχασμένο Ρίντιγκερ στα αριστερά, αυτός γέμισε έξω από την περιοχή όπου ο επίσης ξεχασμένος Χοσέλου κάνει το 2-1 από κοντά και το γκολ μέτρησε με τη βοήθεια του VAR.
Και φτάσαμε στο 13ο των καθυστερήσεων όπου κρίθηκε το θρίλερ: Σκόραρε η Μπάγερν με τον Ντε Λιχτ, αλλά έχει σηκωθεί πρώτα η σημαία για οφσάιντ. Φάνηκε να δικαιώνει τον βοηθό η απόφαση, αλλά και πάλι δεν υπήρχε λόγος να μην αφήσει τη φάση να εξελιχθεί. Οι Ισπανοί πανηγύρισαν, οι Γερμανοί αποχώρησαν με φωνές…

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button