ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Στο ντέρμπι της Λαμίας η διαιτητής της ΕΠΣΧανίων Γεωργία Κομισοπούλου (pics)

Ποδόσφαιρο

Στο ντέρμπι της Λαμίας η διαιτητής της ΕΠΣΧανίων Γεωργία Κομισοπούλου (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tην 3η παρουσία της σε παιχνίδι της Super League 1 κατέγραψε σήμερα η διεθνής διαιτητής της ΕΠΣΧανίων Γεωργία Κομισοπούλου, που συμμετείχε στο ντέρμπι της Λαμίας με τον Αστέρα Τρίπολης, μαζί με τον διαιτητή Τσαγκαράκη και τον βοηθό Νικολακάκη.

Γεωργία Κομισοπούλου διεθνής διαιτητής

Το ματς επεφύλαξε πολλές συγκινήσεις στους φιλάθλους καθώς οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη (2-1) με ανατροπή και ταυτόχρονα το προβάδισμα στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Να υπενθυμίσουμε ότι η διαιτητής του Συνδέσμου Χανίων είναι από το 2017 διεθνής, έχει λάβει μέρος σε αγώνες Champions League Γυναικών, σε προκριματικούς αγώνες Euro, συμμετείχε για έξι χρόνια σε αναμετρήσεις του πρωταθλήματος της Super League 2 και φέτος ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να βρεθεί στην κορυφαία τη τάξη κατηγορία!

Γεωργία Κομισοπούλου διεθνής διαιτητής

Η Γεωργία Κομισοπούλου, με μεθοδική δουλειά επί σειρά ετών, έχοντας αποκομίσει πλούσια εμπειρία από την επιτυχημένη συμμετοχή της σε διεθνείς διοργανώσεις, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των αρμοδίων και να πετύχει την παρουσία της στη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρόκειται για μία διαιτητή που κοσμεί το κρητικό ποδόσφαιρο και αξίζει να έχει παρουσία στη Super League 1.  

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button