Β/Α ΑιγαίοΒόρειο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Στο Καρλόβασι της Σάμου ο Στ. Κασσελάκης

Στις δύο μετά το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέανος Κασσελάκης έφθασε στο νησί της Σάμου, στο Καρλόβασι, με πρώτο σταθμό του το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Δημαρχείο δυτικής Σάμου, όπου είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών, του Ιατρικού Συλλόγου Σάμου και φορείς του νησιού.

Στη διάρκεια της συνάντησης ενημερώθηκε εκτενώς για τα μείζονα ζητήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι Σαμιώτες, με κυρίαρχο, αυτό της υποστελέχωσης του Νοσοκομείου, αλλά και του Δήμου, όπως επισήμαναν οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης. Είναι χαρακτηριστικό, όπως ανέφεραν ότι, “από τις 74 προβλεπόμενες θέσεις στο Νοσοκομείο της Σάμου καλύπτονται μόλις οι 32. Ιδιαίτερο πρόβλημα υπάρχει με τους ψυχιάτρους. Οι θέσεις είναι τέσσερις και στο νησί βρίσκονται δύο, οι οποίοι έχουν προχωρήσει τις σχετικές διαδικασίες, προκειμένου να φύγουν, με αποτέλεσμα το νησί να κινδυνεύει να μείνει χωρίς ψυχίατρο, την ώρα που δεν έχει νευροχειρουργό, οφθαλμίατρο, ωτορινολαρυγγολόγο”.

Μετά την συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με τον Αντιπεριφερειάρχη, Ελισσαίο Μαυρατζώτη, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Το Σάββατο 27 Απριλίου, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης , θα βρίσκεται στη Λέσβο, στο πλαίσια της περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου.

Ρεπορτάζ: Χάρης Ζαβουδάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button