ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Στους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου, στην Καρδίτσα, η Εύη Δραμαλιώτη

Η Γενική Γραμματέας Συντονισμού στην Προεδρία της Κυβέρνησης, Εύη Δραμαλιώτη, εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 που διοργάνωσε ο Δήμος Καρδίτσας υπογραμμίζοντας τη σημασία της Εθνικής Επετείου για την Ελλάδα και τον κόσμο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η κα Δραμαλιώτη παραβρέθηκε στην επίσημη δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, όπου παρέστησαν οι βουλευτές ΝΔ Καρδίτσας, Κώστας Τσιάρας, Γιώργος Κωτσός, Ασημίνα Σκόνδρα και Αριστοτέλης Σπάνιας, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας, Κων/νος Τέλιος, ο Δήμαρχος της πόλης, Βασίλης Τσιάκος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, κ. Τιμόθεος, η Διοικήτρια του ΓΝ Καρδίτσας, Μαίρη Κουτσιούμπα, και άλλοι εκπρόσωποι συλλόγων και αρχών της πόλης.

Μετά το πέρας της δοξολογίας, η κα Δραμαλιώτη τίμησε τη μνήμη των προ του Ηρώου πεσόντων συμμετέχοντας στην επιμνημόσυνη δέηση και καταθέτοντας στεφάνι.

Η Γενική Γραμματέας Συντονισμού, μετά το πέρας της παρέλασης, μεταξύ άλλων, δήλωσε τα εξής: «Με τη σημερινή επέτειο γιορτάζουμε την Εθνική Παλιγγενεσία, αναγνωρίζοντας τη θυσία, τη γενναιότητα και το ακλόνητο πνεύμα των προγόνων μας που πάλεψαν για την ελευθερία και την ανεξαρτησία, τη δική τους και τη δική μας. Να στοχαστούμε με αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση τους αγώνες που έδωσε και κέρδισε η πατρίδα μας μέχρι να γίνει μια σύγχρονη, φιλελεύθερη, ευρωπαϊκή δημοκρατία. Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που εκπροσωπώ σήμερα την ελληνική κυβέρνηση στην Καρδίτσα, στη Θεσσαλία μας. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ακούραστα για να κάνουμε την πατρίδα μας ακόμα πιο ισχυρή, όλοι μαζί ενωμένοι θα φτάσουμε την Ελλάδα ακόμα ψηλότερα! Χρόνια πολλά στους Έλληνες και στις Ελληνίδες, χρόνια πολλά Ελλάδα μας».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button