ΚρήτηΤοπικές Είδησης

«Στοπ» του Άρη στον ΠΑΟΚ, νίκη με 2-1 για τους «κίτρινους» στο ντέρμπι

«Κίτρινο» βάφτηκε το ντέρμπι Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ για την 17η αγωνιστική της Super League, με τους γηπεδούχους να επικρατούν 2-1.

Ο Άρης ήταν αυτός που είχε την ουσία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και με τους Σουλεϊμάνοφ-Σαβέιρο πρωταγωνιστές, κατάφερε να ρίξει τον «δικέφαλο» από την κορυφή, με τον Παναθηναϊκό να είναι μόνος πρώτος πλέον στο +2.

Όσον αφορά την πορεία του ματς,το πρώτο μέρος θύμισε ένα κλασικό ντέρμπι με ελάχιστες τελικές μπροστά από τις δύο εστίες και τους Κουέστα-Κοτάρσκι να έχουν ένα εύκολο 45λεπτο.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε την κατοχή της μπάλας και την γυρνούσε με χαρακτηριστική ευκολία την ώρα που οι παίκτες του Άκη Μάντζιου προσπαθούσαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις.

Καλύτερο ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος δεν θα μπορούσε να σκεφτεί ο Άκης Μάντζιος, με τον Άρη να ανοίγει το σκορ με τη συμπλήρωση των πρώτων 30 δευτερολέπτων. Από τα αριστερά ο Σαβέιρο έβγαλε τη σέντρα και ο Σουλεϊμάνοφ με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 59’ οι «κίτρινοι» πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον εκπληκτικό Σαβέιρο. Εξαιρετική ανάπτυξη παιχνιδιού, ο Μορόν είδε στα αριστερά τον μεσοεπιθετικό από το Εκουαδόρ, που με υπέροχο πλασέ νίκησε τον Κοτάρσκι, πετυχαίνοντας το 2-0.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 75′ με το γκολ του Μπάμπα. Ο Γκανέζος μπακ με πλασέ στην κίνηση, μετά από γύρισμα της μπάλας του Σβαμπ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα για το 2-1, αφού προηγουμένως κόντραρε στον Οντουμπάτζο.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Ζουλ (90+5′ Ρόουζ), Νταρίντα, Τζούρασεκ (82′ Ντουκουρέ), Σουλεϊμάνοφ (90+5′ Ζαμόρα), Σαβέριο (81′ Παναγίδης), Μορόν (90+5′ Φεράρι).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (68′ Σάστρε), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Μεϊτέ (68′ Σβαμπ), Ντεσπόντοφ (68′ Ζίβκοβιτς), Τάισον, Μουργκ (56′ Κωνσταντέλιας), Μπράντον (82′ Τζίμας).

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button