Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Στις 10 το πρωί οδηγείται στον ανακριτή η δολοφόνος

Σήμερα στις 10 το πρωί και με την προστασία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, αναμένεται να οδηγηθεί στα Δικαστήρια Χαλκίδας η 39χρονη δολοφόνος του 43χρονου ξυλουργού, Σάκη Νικολάου.

Μέχρι στιγμής η δολοφόνος δεν έχει μιλήσει για τα αίτια της αποτρόπαιης πράξης της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει δώσει καμία εξήγηση ούτε στον δικηγόρο της, Θέμι Κωντσιλίδη. Ο τελευταίος κατά την σημερινή της παρουσία ενώπιον του ανακριτή, όπου θα οδηγηθεί για ν’ απολογηθεί, θα ζητήσει παράταση του χρόνου προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία της και να μπορέσει να μιλήσει μαζί της, ώστε να εξηγήσει τα αίτια της πράξης της.

Η δολοφόνος έχει μεγαλώσει στη συνοικία Κανήθου της Χαλκίδας, είναι κόρη ψάλτη και συγγενή Μητροπολίτη στη Στερεά. Η 39χρονη δολοφόνος είναι μητέρα δύο παιδιών ηλικίας 14 και 12 ετών, τα οποία έχουν αναχωρήσει από τα Λουκίσια όπου ζούσαν, σε μια προσπάθεια προστασίας τους από την άσχημη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Ο σύζυγός της που ασχολείται με αλουμινοκατασκευές, παραμένει δίπλα της και την στηρίζει.

Το χρονικό του δράματος

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 8.00 το πρωί όταν το Κέντρο Επιχειρήσεων της Δ.Α Ευβοίας ενημερώθηκε τηλεφωνικά από γυναικά, η οποία μιλούσε σπαστά Ελληνικά, ότι επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, πλησίον του 4ου Γυμνασίου Χαλκίδας, μία γυναίκα επιτίθεται με μαχαίρι σε έναν άνδρα.

Περίπου την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκε νέα κλήση στην ΕΛ.ΑΣ. από γυναίκα, που δήλωσε ότι βλέπει από το μπαλκόνι της οικίας της, γυναίκα να μαχαιρώνει τον άνδρα της.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο όπου εντόπισαν τον 43χρονο στη μέση του δρόμου, σε εμβρυακή στάση, φέροντας μαχαίρι στην αριστερή ωμοπλάτη και με αίματα στο σώμα. Στο σημείο κλήθηκε σταθμός του ΕΚΑΒ, ο ιατρός του οποίου διαπίστωσε τον θάνατο του θύματος.

Πλησίον της σορού του άνδρα ανέμενε η φερόμενη ως δράστιδα έχουσα στα ρούχα της αίματα.

Πλησίον του συμβάντος, βρίσκονταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο του άνδρα όπου έξω από την πόρτα του οδηγού βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος. Όπως φαίνεται από τα πρώρα στοιχεία το κίνητρο της δολοφονίας μάλλον είναι ερωτικό με την έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button