ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Στη φυλακή 28χρονη Βολιώτισσα – Χτύπησε άγρια τη μητέρα της και έβαλε φωτιά στο σπίτι – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Σε 3 χρόνια και 3 μήνες ποινή φυλάκισης καταδικάστηκε ερήμην μια 28χρονη χρήστρια ναρκωτικών, χθες από το Τριμελές Δικαστήριο του Βόλου για ενδοοικογενειακή απειλή, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και φθορά δια πυρός.

Το δικαστήριο άλλαξε την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε εξύβριση και αποφάσισε η έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη. Στη δίκη παρουσιάστηκε η μητέρα της 28χρονης γυναίκας, η οποία εξιστορούσε τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το περασμένο Σάββατο στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr, η 28χρονη Βολιώτισσα, η οποία είναι χρόνια χρήστης ουσιών εξύβρισε την μητέρα της, την χτύπησε με γυάλινο διακοσμητικό αιχμηρό αντικείμενο στα χέρια και στα πόδια και στο τέλος έβαλε φωτιά και στον κάδο με τα άπλυτα ρούχα.

Σοκ προκάλεσε η 60χρονη μητέρα όταν σήκωσε τα μανίκια της και φανερώθηκαν οι μεγάλες μελανιές που ξεκινούσαν από τον ώμο και τελείωναν αγκώνα της. “Κινδυνεύει η ζωή μου από τα στερητικά” δήλωσε συγκλονισμένη και συνέχισε: “ελπίζω να την πάτε μέσα”. Η 28χρόνη που συνελήφθη την Κυριακή και οδηγήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου την Δευτέρα στον εισαγγελέα, έφτασε λίγο μετά από την δίκη, μην μπορώντας πλέον να υποστηρίξει τον εαυτό της οδηγήθηκε στην φυλακή.

πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button