ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Στην φυλακή ο 39χρονος με τα 10 κιλά χασίς: «Μου τα έδωσαν να τα φυλάξω» ισχυρίστηκε

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας 39χρονος αλβανικής καταγωγής που συνελήφθη στον Βόλο με 10 κιλά χασίς. «Μου τα έδωσαν να τα φυλάξω» δήλωσε χθες στην κατάθεσή του και κατονόμασε έναν ομοεθνή του, τον Ερντι, από την Θεσσαλονίκη, χωρίς να δώσει άλλα στοιχεία στον ανακριτή, όπου κατέθεσε με υπόμνημα. Δήλωσε χρήστης, ωστόσο δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα και διατάχθηκαν τοξικολογικές και ψυχιατρικές εξετάσεις.

Ο 39χρονος συνελήφθη στις 19 Οκτωβρίου και είχε ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ναρκωτικών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε έλεγχο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μία νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους -0,7- γραμμαρίων, μία ζυγαριά, το χρηματικό ποσό των -7.675- ευρώ και 3- κινητά τηλέφωνα.

Ακολούθως, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-10- νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -10.049- γραμμαρίων και τα χρηματικά ποσά των -1.200- ευρώ και -240- δολαρίων Η.Π.Α..

Κατασχέθηκαν, επιπλέον, -1- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και -1- δίκυκλη μοτοσικλέτα, ως μέσα διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς του.
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button