ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία ο Μιχάλης Καραμαλάκης

O επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας», τόνισε ότι στόχος είναι η καλύτερη δυνατή συνεργασία ανάμεσα στην υπηρεσία της πολιτικής προστασίας του Δήμου Ηρακλείου με το Πυροσβεστικό Σώμα

Με τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, Αρχιπύραρχο Γεώργιο Τσικαλά και εκπροσώπους σωματείων πυροσβεστών του Ηρακλείου συναντήθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας», Μιχάλης Καραμαλάκης. Συνοδευόμενος από Υποψηφίους του συνδυασμού ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες στο Δήμο Ηρακλείου και αφορούν στην έλλειψη προσωπικού, στο κτιριακό αλλά και στην υλικοτεχνική υποδομή.

Όπως τόνισε κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας», στόχος είναι η καλύτερη δυνατή συνεργασία ανάμεσα στην υπηρεσία της πολιτικής προστασίας του Δήμου Ηρακλείου με το Πυροσβεστικό Σώμα προς όφελος της προστασίας της ζωής των πολιτών αλλά και των περιουσιών τους.

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης μετά τη συνάντηση δήλωσε: «Οφείλουμε να συγχαρούμε τους ανθρώπους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την άοκνη προσπάθεια που καταβάλλουν όταν καλούνται να σώσουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. Εστιάσαμε σε θέματα που αφορούν στη θωράκιση του Δήμου από κάθε είδους φυσικές καταστροφές αλλά και έκτακτα περιστατικά στα οποία η Π/Υ καλείται να επέμβει. Είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό του Πυροσβεστικού Σώματος και η αγαστή συνεργασία για το κοινό καλό θεωρείται δεδομένη».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button