Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Στην Δυτική Μακεδονία ο Άδωνις Γεωργιάδης – Το πρόγραμμα της επίσκεψής του

Διήμερη επίσκεψη στη Δυτική Μακεδονία, όπου θα έχει σειρά θεσμικών και κομματικών συναντήσεων, θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης την Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Μαΐου.

Στο επίκεντρο των συναντήσεων θα βρεθούν ζητήματα του τομέα υγείας, αλλά και οι ευρωεκλογές, καθώς ο κ. Γεωργιάδης έχει αναλάβει για την ΝΔ τον προεκλογικό συντονισμό. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Άδωνις Γεωργιάδης την Πέμπτη 9 Μαΐου θα επισκεφθεί στις 11 το πρωί τον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Παύλο, στις 12 θα έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη, ενώ στις 2 μετά το μεσημέρι θα βρεθεί στην τοπική κοινότητα Ακρινής. Το απόγευμα της ίδιας μέρας και συγκεκριμένα στις 5 θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Γρεβενών, θα ακολουθήσει στις 6 το απόγευμα επίσκεψη στον Μητροπολίτη Γρεβενών, στις 7.30 είναι προγραμματισμένη διευρυμένη ΔΕΕΠ και ακολούθως συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών.

Την Πέμπτη 10 Μαΐου, σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο κ. Γεωργιάδης θα επισκεφτεί την Καστοριά, όπου, στις 10 το πρωί θα έχει συνάντηση με τους γουναράδες και στις 11 με τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς. Μια ώρα μετά θα επισκεφτεί τον Μητροπολίτη Καστοριάς και θα ακολουθήσει στη 1 μετά το μεσημέρι διευρυμένη ΔΕΕΠ.

Η διήμερη περιοδεία θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψη του κ. Γεωργιάδη στην Φλώρινα, όπου στις 3.30 θα συναντηθεί με την διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου, στις 4 το απόγευμα θα συμμετέχει διευρυμένη ΔΕΕΠ ΟΝΝΕΔ, στις 4.30 θα έχει συναντήσεις με δημάρχους και αυτοδιοικητικούς, προέδρους της ΝΟΔΕ και στελέχη της Ν,Δ, ενώ στις 6 το απόγευμα θα επισκεφτεί τον Μητροπολίτη και στις 6.30 τον αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας.

www.ertnews.gr


Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button