ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Σταδιακά οι… απαντήσεις για τον ΟΦΗ της επόμενης σεζόν!

Έφτασε ο Μάιος και μαζί φέρνει την μετάβαση σε μια διαφορετική καθημερινότητα (και) για τον ΟΦΗ. Το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν 2023-24, θα δώσει τη… σκυτάλη στον σχεδιασμό για την επόμενη και μέσα από τη διαδικασία αυτή θα δοθούν όλες οι απαντήσεις.

Τα ερωτήματα είναι συγκεκριμένα και αφορούν το… παζλ για το έμψυχο δυναμικό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Τραϊανός Δέλλας είναι αυτός που θα δώσει τις απαντήσεις, καθώς οι αποφάσεις και οι επιλογές του θα… χαρτογραφήσουν τον νέο ΟΦΗ.

Μέχρι το τελευταίο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που είναι προγραμματισμένο το Σάββατο 11 Μαΐου, δεν αναμένεται κάτι που θα… ταράξει τα νερά όμως η συνέχεια θα είναι έντονη.

Άλλωστε, ο έμπειρος τεχνικός δεν αφήνει τίποτα στην παρούσα φάση να τραβήξει τα… φώτα από την αγωνιστική προσπάθεια και ζητά από όλους να επιδείξουν σωστή νοοτροπία. Πρόσφατα αναφέρθηκε και πάλι στον «εσωτερικό στόχο», που είναι η πρώτη θέση στα play out.

Μετά το παιχνίδι με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη, ο Μάιος θα… αφιερωθεί στα «εκ των έσω» βασικά ζητήματα. Ο λόγος φυσικά για τα συμβόλαια που λήγουν στις 30 Ιουνίου, τα οποία δεν είναι και λίγα.

Έντεκα ποδοσφαιριστές μένουν ελεύθεροι σε λιγότερο από δύο μήνες και δεν αργεί η στιγμή που το τοπίο θα ξεκαθαρίσει. Ποιοι από αυτούς είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, ποιοι επιθυμούν να παραμείνουν και με ποιους τελικά θα υπάρξει συμφωνία για νέο συμβόλαιο.

Σωτηρίου, Βούρος, Λουκάο, Γιαννούλης, Τοράρινσον, Μεγιάδο, Νέιρα, Τοράλ, Μοσκέρα, Φελίπε και Μπάκου (τελειώνει ο δανεισμός του από τη Λέγκια) είναι στην σχετική λίστα.

Στην ΠΑΕ είχαν ουσιαστικά αποφασίσει καμία υπόθεση να μην «τρέξει» εν μέσω των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Άλλωστε, η αρνητική τροπή που πήρε η εφετινή σεζόν, δημιούργησε μια άλλη συνθήκη για την αξιολόγηση και τις αποφάσεις που θα παρθούν.

Από τους προαναφερόμενους ποδοσφαιριστές ίσως και παραπάνω από τους μισούς θα βρεθούν στην… πόρτα της εξόδου (για διαφορετικούς λόγους ενδεχομένως).

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει ουσιαστικά καταλήξει στα δικά του «θέλω», που φυσικά είναι αλληλένδετα και με το μεταγραφικό πεδίο. Ζητούμενο είναι πάντα η αναβάθμιση και ένας καλός αγωνιστικός σχεδιασμός το καλοκαίρι είναι το… 50% της δουλειάς.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button