ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Στάση εργασίας από τους οδηγούς των τουριστικών λεωφορείων – Ποιο είναι το αίτημά τους

Οδηγοί τουριστικών λεωφορείων σηκώνουν για 4 ώρες το χειρόφρενο στο αεροδρόμιο “Ν. Καζαντζάκης”

Σε 4ωρη στάση εργασίας προχωρούν οι οδηγοί στα τουριστικά λεωφορεία στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, όπως κάνει γνωστό το Σωματείο τους, με αίτημα την υπογραφή νέας τοπικής συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι εκπρόσωποι των οδηγών τουριστικών λεωφορείων, «το Σωματείο των Εργαζομένων Οδηγών στα Τουριστικά Λεωφορεία της Κρήτης «Ο ΕΡΜΗΣ» πραγματοποιεί 4ωρη στάση Εργασίας την Κυριακή 14-04-2024, από τις 09:00 έως και τις 13:00, στο ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ με μοναδικό αίτημα την υπογραφή νέας τοπικής συλλογικής σύμβασης εργασίας, για την υπογραφή της οποίας ξεκινήσαμε με αισιοδοξίας τον μήνα Σεπτέμβριο του 2023 και με διάφορες δικαιολογίες και καθυστερήσεις της εργοδοτικής πλευράς η όλη διαδικασία έφτασε και πάλι σε αδιέξοδο.

Τον ρόλο του επαίτη δεν τον διεκδικούμε, εμείς το μόνο που ζητούμε είναι μισθούς αξιοπρέπειας. Άλλωστε, γαϊδούρι χωρίς σανό δεν εργάζεται, πεθαίνει. Γι’ αυτό και όσοι αισιοδοξούν για την νέα τουριστική σεζόν της Κρήτης τους συνιστούμε να το ξανασκεφτούν, εάν προηγουμένως δεν συμφωνήσουν με αυτούς που, ως συνήθως, θα κληθούν να την σηκώσουν και πάλι στις πλάτες τους».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button