ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Σοκ στη Ρόδο: 33χρονη κατήγγειλε για βιασμό τον 49χρονο πεθερό της

Απομάκρυνε τα παιδιά από κοντά της όταν τον κατήγγειλε για βιασμό – Επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς ο σύζυγός της

Μία 33χρονη γυναίκα στη Ρόδο κατήγγειλε ότι ο πεθερός της, από την αρχή του γάμου της, την βίαζε, ενώ όταν κατήγγειλε τις πράξεις του, εκείνος προέβη σε κατηγορίες σε βάρος της και κατάφερε να απομακρύνει από κοντά της τα παιδιά. Όπως ισχυρίστηκε η γυναίκα ο πρώτος βιασμός έγινε το 2017.

Κατάθεση έδωσε και ο 30χρονος σύζυγός της εις βάρος του πατέρα του. Τόνισε ότι αδυνατούσε να πιστέψει ότι ο ίδιος ο πατέρας του ασελγούσε στην σύζυγό του και θεώρησε αρχικά ότι επρόκειτο για παρεξήγηση. Σε μια αποστροφή του λόγου του πατέρα του τον Απρίλιο του 2022, όπως είπε, αντιλήφθηκε όμως ότι απευθυνόταν με σεξουαλικό υπονοούμενο εις βάρος της και τότε υπήρξε διαπληκτισμός και με συγγενικά του πρόσωπα αναφέρει η εφημερίδα Δημοκρατική.

Όταν τους προειδοποίησαν ότι θα κινηθούν νομικά τότε προχώρησαν σε καταγγελία σε βάρος τους και κατάφεραν να απομακρυνθούν από κοντά τους τα παιδιά τους.

Ένας φίλος του, όπως ισχυρίστηκε ο γιος, τον ειδοποίησε μάλιστα ότι ο πατέρας του είχε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο live από το κινητό του τηλέφωνο στο οποίο φαίνεται να αγγίζει την σύζυγο του στο στήθος και να την παρενοχλεί. Τον Αύγουστο του 2022 ο πεθερός είχε κληθεί σε ανωμοτί κατάθεση και αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα είχαν καταγγελθεί ως τότε εις βάρος του.

Πηγή: tovima.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button