ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Σοκ μετά την τραγωδία στον Άγιο Νικόλαο: Οι συνθήκες του δυστυχήματος με την φωτοβολίδα που έσκασε πάνω στον 33χρονο και το δράμα της οικογένειας (vid)

ακρόαση άρθρου

Λασίθι

Σοκ μετά την τραγωδία στον Άγιο Νικόλαο: Οι συνθήκες του δυστυχήματος με την φωτοβολίδα που έσκασε πάνω στον 33χρονο και το δράμα της οικογένειας (vid)

Τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τη χρήση ναυτικής φωτοβολίδας και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ληγμένες εκρηκτικές ύλες, αναφέρονται αστυνομικοί, λιμενικοί και ψαράδες

Τον άνθρωπο που προμήθευσε τις φωτοβολίδες στους τρεις φίλους στον Άγιο Νικόλαο αναζητά η ΕΛΑΣ, ενώ δεν αποκλείεται να ήταν ληγμένη η ναυτική φωτοβολίδα σήματος κινδύνου καπνού, η οποία έσκασε πάνω στον 33χρονο ο οποίος έχασε τη ζωή του, περιστατικό που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, όταν οι τρεις φίλοι διασκέδαζαν σε πεζόδρομο, πυροδοτώντας φωτοβολίδες. Ο 33χρονος θέλησε να πυροδοτήσει μια ακόμη, η οποία έσκασε στην κοιλιά του, με τον ίδιο να μεταφέρεται άμεσα στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του.

Συγγενείς και φίλοι του, λένε αύριο το τελευταίο αντίο στον Μανόλη Κριτσωτάκη στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στον Άγιο Νικόλαο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του εκλιπόντος ζει για δεύτερη φορά το ίδιο δράμα να αποχαιρετά ένα παιδί της αφού στο παρελθόν είχε πεθάνει η αδελφή του, η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Οι δύο φίλοι του αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι την δικάσιμο των αυτόφωρων αδικημάτων τους.

Τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τη χρήση ναυτικής φωτοβολίδας και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ληγμένες εκρηκτικές ύλες, αναφέρονται αστυνομικοί, λιμενικοί και ψαράδες.

Όπως υποστηρίζουν, απαγορεύεται η ρίψη στη στεριά ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα οι έλεγχοι της ΕΛΑΣ θα είναι εντατικοί, ενώ πέρα από τα πρόστιμα , υπάρχουν και ποινικές ευθύνες.

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button