ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Σοβαρή η Εθνική, έκανε περίπατο με Γιβραλτάρ-Διπλό της Ολλανδίας στην Ιρλανδία

Μια σοβαρή και αποφασιστική Εθνική Ομάδα παρουσιάστηκε απόψε στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και επικράτησε 5-0 του Γιβραλτάρ για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024. Δύο γκολ πέτυχε ο Μαυροπάνος (23′, 83′), δύο ο Μασούρας (70, 90+1′) και ένα ο Πέλκας (9′).

Κάπως έτσι, η Εθνική έφτασε τις τρεις νίκες στο γκρουπ και έχει συγκεντρώσει εννέα πόντους. Βρίσκεται στην τρίτη θέση πίσω από την Ολλανδία, η οποία έχει τους ίδιους πόντους, όμως υπερτερεί στην ισοβαθμία, ενώ έχει παίξει και αγώνα λιγότερο.

  • ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Ρότα (84′ Χατζηγιοβάνης), Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης, Μπουχαλάκης (68′ Παπανικολάου), Πέλκας (84′ Αλεξανδρόπουλος), Μπακασέτας, Φούντας (68′ Ιωαννίδης), Μασούρας, Παυλίδης (68′ Γιακουμάκης).
  • ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ: Kόλεϊνγκ, Χάρτμαν (84′ Χασάν), Μπρίτο, Τσιπολίνα, Μουελί (90′ Σάντος), Τζόλεϊ, Πόζο (90′ Κασιάρο), Σέρτζεντ, Ρόναν, Γουόκερ, Ντε Μπαρ

                                    Διπλό με ανατροπή η Ολλανδία

Πρέπει όμως να σημειώσουμε πως την ίδια ώρα η Ολλανδία έφευγε με το τρίποντο από την Ιρλανδία αν και νωρίς νωρίς οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα! Οι “οράνιε” αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν να γυρίσουν το ματς και να πάρουν τη νίκη με τους Χάκπο και Βέρχορστ να σκοράρουν.

H βαθμολογία του ομίλου:

Γαλλία 15 (5 αγώνες)

Ολλανδία 9 (4 αγώνες)

Ελλάδα 9 (5 αγώνες)

Ιρλανδία 3 (5 αγώνες)

Γιβραλτάρ 0 (5 αγώνες)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button