ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Σε ρόλο “δημοσιοσχετιστών” | Neakriti

Είπε κανείς στους τοπικούς άρχοντες ότι ψηφίζονται για να κάνουν δημόσιες σχέσεις με τους υπουργούς κι όχι να διεκδικούν για έργα προς όφελος των πολιτών;

Τελικά, Περιφέρεια, Δήμοι, όλα καλά, μπορούν να μας υποδείξουν πειστικά ποιες είναι οι βαρυσήμαντες ανακοινώσεις του υπουργού, που τους “μέθυσαν” και ήταν σε τέτοιες αβροφροσύνες μαζί του; Αν εξαιρέσεις τον παλαίμαχο αυτοδιοικητικό Κουκιαδάκη, που μια χαρά τα είπε και γραπτά για να μένουν, όλοι σας στις δημόσιες σχέσεις με τον υπουργό το ρίξατε, κι αυτός επικοινωνιακά μια χαρά έκανε τη δουλειά του, ήρθε, μας “δούλεψε” κι έφυγε χωρίς να “ιδρώσει” καν, όλο κέφι… Αλλά οι τοπικοί άρχοντες, τους είπε κανείς ότι ψηφίζονται από τους πολίτες του νησιού για να κάνουν δημόσιες σχέσεις με τους υπουργούς κι όχι να διεκδικούν για έργα προς όφελος των πολιτών; Η Κρήτη είναι βαρύτιμο σημείο αναφοράς για να το σπαταλάνε έτσι σε χαριεντισμούς.

Ο περιφερειάρχης της Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, μόλις προχθές τους απέδειξε τι σημαίνει αιρετός για τον τόπο του κι όχι για μικροπολιτικά, μικροπροσωπικά ή μικροκομματικά οφέλη. Αν εκπροσωπείς έναν τόπο κι όχι το προφίλ σου, κύριοι της Αυτοδιοίκησης, διεκδικείς, αποκαλύπτεις την κενολογία της κεντρικής εξουσίας και διεκδικείς από αυτήν όσα δικαιούται ο τόπος σου. Λες ανοιχτά στους πολίτες σου τι από αυτά υλοποιούν με συγκεκριμένες δεσμεύσεις και σε τι μας δουλεύουν με αόριστα «θα». Ενώπιον των υπουργών τα λες δημόσια και ανοιχτά, όχι κατόπιν εορτής, όπως κάνουν τώρα κάποιοι δήμαρχοι μέσω διαρροών. Όλα τα άλλα είναι δημόσιες σχέσεις και τίποτα άλλο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button