Β/Α ΑιγαίοΝότιο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Σε ποιόν ανήκει η κοκαϊνη που βρέθηκε μέσα στον Λευκό Οίκο;




Ευθείες βολές στον Τζο Μπαϊντεν και τον γιό του με αφορμή την ποσότητα κοκαϊνης που βρέθηκε μέσα στον Λευκό Οίκο εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ. Πριν μερικές ημέρες πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας βρήκαν μια «μικρή σακούλα με φερμουάρ» που περιείχε λευκή σκόνη μέσα στη Δυτική Πτέρυγα, προκαλώντας εκκένωση του Λευκού Οίκου. Αργότερα, ένας αξιωματούχος της Μυστικής Υπηρεσίας επιβεβαίωσε στο CNN ότι η σκόνη ήταν πράγματι κοκαΐνη.

Ο Ντόναλντ Τραμπ με αφορμή την εξέλιξη αυτή είπε τα εξής:
«Πιστεύει κανείς πραγματικά ότι η κοκαϊνη που βρέθηκε στη δυτική πτέρυγα του Λευκού Οίκου, πολύ κοντά στο Οβάλ Γραφείο, προορίζεται για χρήση οποιουδήποτε άλλου εκτός από τον Χάντερ και τον Τζο Μπάιντεν;», έγραψε ο Τραμπ στη σελίδα του στο TruthSocial. «Τα ΜΜΕ Fake News σύντομα θα αρχίσουν να λένε ότι η ποσότητα που βρέθηκε ήταν «πολύ μικρό» και δεν ήταν πραγματικά κοκαϊνη, αλλά ένα εγκεκριμένο φάρμακο όπως η ασπιρίνη και η ιστορία θα εξαφανιστεί».

Σχολιάζοντας το θέμα, η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Karine Jean-Pierre είπε ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν είναι πεπεισμένη ότι η έρευνα θα «φτάσει μέχρι το τέλος», σημειώνοντας ότι η ουσία βρέθηκε σε ένα πολυσύχναστο σημείο που δέχεται τακτικά πολλούς επισκέπτες . Μια πηγή πάντως που γνωρίζει την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη είπε στο Politico ότι οι πιθανότητες να βρεθεί ο ένοχος είναι ελάχιστες. Ισχυρίστηκε ότι «ακόμα και αν υπήρχαν κάμερες παρακολούθησης» , θα ήταν δύσκολο να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης της κοκαΐνης.


Διαβάστε επίσης:

Ελεύθερη Πένα

apollon logo

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button