ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Σίδνεϊ: Τουλάχιστον 6 νεκροί στην επίθεση με μαχαίρι στο εμπορικό κέντρο – Αυτή είναι η μητέρα που σκοτώθηκε στο μακελειό

Μάχη για τη ζωή του δίνει το βρέφος σε νοσοκομείο του Σίδνεϊ που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για τραύμα στην κοιλιά

Η επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε σήμερα στο κατάμεστο εμπορικό κέντρο Westfield Bondi Junction του Σίδνεϊ, στην Αυστραλία, μετρά έξι νεκρούς, εκτός από τον δράστη, και αρκετούς τραυματίες, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στους δημοσιογράφους, ο οποίος δεν απέκλεισε την εκδοχή της “τρομοκρατικής” επίθεσης.

Ο δράστης που μαχαίρωσε θανάσιμα σήμερα πέντε ανθρώπους σε εμπορικό κέντρο του Σίδνεϊ έπεσε νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας στο παραθαλάσσιο προάστιο Μπόντι του Σίδνεϊ, ανακοίνωσε η αστυνομία, καθώς εκατοντάδες άνθρωποι έτρεχαν για να φύγουν από το σημείο. Ο δράστης πυροβολήθηκε από έναν αστυνομικό, αφότου είχε συμπλακεί με εννέα άτομα στο πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο Westfield Bondi Junction.

Μεταξύ των θυμάτων και μία μητέρα, 38 ετών, η οποία προσπάθησε με αυταπάρνηση  να προστατέψει το μόλις 9 μηνών μωράκι της, το οποίο ο δράστης κατάφερε να μαχαιρώσει στην κοιλιά. Η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της στο νοσοκομείο, όπου η κόρη της δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ όπως έγινε γνωστό υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση.

Φωτογραφίες που έφερε στη δημοσιότητα η Daily Mail απεικονίζουν την αδικοχαμένη μητέρα να κρατάει στην αγκαλιά της το βρέφος, που παλεύει για τη ζωή του.

mitera

Φίλη της που μίλησε σε αυστραλιανά Μέσα την περιέγραψε ως έναν «απλό και υπέροχο άνθρωπο». «Ήταν η καλύτερη μαμά του κόσμου», πρόσθεσε.

Από την επίθεση, συνολικά εννέα άτομα, συμπεριλαμβανομένου του μωρού υπέστησαν τραύματα και διακομίστηκαν σε νοσοκομεία, με κάποιους να βρίσκονται σε σοβαρή ή κρίσιμη κατάσταση.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button